«Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό αγώνα. Ξέραμε τις δυσκολίες και μας έβαλαν δύσκολα στα πρώτα λεπτά. Κάναμε υπομονή, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και ξέραμε ότι αν κρατούσαμε το πλάνο θα έρχονταν και τα γκολ. Υπήρχαν φάσεις που μας έλειψε η ταχύτητα αλλά οι παίκτες έκαναν καλή δουλειά και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια».
Για τον Πιέρο: «Κάνει τρομερή δουλειά στις προπονήσεις παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είναι εδώ, όμως θεωρήσαμε ότι δεν ήταν η μέρα του για να μπει καθώς υπήρχαν άλλες επιλογές παικτών που ήταν πιο έτοιμοι».
«Όταν παίζει η ομάδα κάθετα όντως έρχονται και οι ευκαιρίες, αυτό γίνεται μέσα στην εβδομάδα. Δεν φτάνει μόνο να κρατάς τη μπάλα. Με το κάθετο στυλ ήρθαν και τα γκολ, και αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουμε».
Τα έργα στο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, τα οποία ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, έχουν φτάσει προς το τέλος τους εντός των χρονοδιαγραμμάτων και αυτές τις μέρες, η αρένα βρίσκεται στη διαδικασία παράδοσης από την εταιρεία «A&A Apostolides», προς τα Δημόσια Έργα.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Χρύσης Μιχαήλ. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Σατσιά.
Σύμφωνα με ανάρτηση στο X -Twitter του Ελλαδίτη δημοσιογράφου, Αντώνη Τσιράκη, υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σαλερνιτάνα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Παναγιώτη Καττιρτζή.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει μεταξύ άλλων, ότι οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς επενδυτές συνεχίζονται, αλλά και ότι ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετριδης, βρίσκεται στη Βραζιλία, όπου συνεχίζει επαφές με εταιρείες και οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.