Η Τάμγουορθ βίωσε 120 λεπτά αγώνα που την τοποθετούν σε περίοπτη θέση στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τοπίο της ημέρας, αλλά η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου με το 3-0 στην παράταση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί να ξεκίνησαν οι Μάντισον, Βέρνερ, Τζόνσον, Σαρ, Πόρο, αλλά η δημιουργία από πλευράς Τότεναμ ήταν μηδενική.
Και πολύ περισσότερο, ο Άγγελος Ποστέκογλου σίγουρα δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον Γερμανό επιθετικό της ομάδας του, ο οποίος αδυνατούσε να φανεί απειλητικός και γι’ ακόμα μια φορά απέτυχε να πιάσει και τη… βάση των standards του.
Η Τάμγουορθ έπαιζε δίχως άγχος, με περίσσια τόλμη, με αυτοπεποίθηση, δεν φοβήθηκε, κράτησε το «μηδέν», ενώ, ο Κίνσκι απέτρεψε τη μεγάλη έκπληξη στο τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας σε προσπάθεια του Λίμπερντ.
Αν μη τι άλλο, η ομάδα και ο κόσμος της Τάμγουορθ «φούσκωναν» από υπερηφάνεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, από τη στιγμή που έβαλαν μεγάλα ζόρια στα «σπιρούνια».
Παρ’ όλα αυτά, τη μοναδική στιγμή που η ομάδα της National League «έσβησε», ήρθε και η τιμωρία. Στο 101’ ο Τσικούνα πέτυχε αυτογκόλ με το γόνατο άθελα του για το 1-0. Στο 107’ ο Κουλουσέφσκι και στο 117' ο Τζόνσον έγραψαν το τελικό 3-0 για την Τότεναμ.
Στο άλλο ματς που έκανε σέντρα νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η Ντονκάστερ πήρε σπουδαία πρόκριση στα πέναλτι επί της Χαλ με το τελικό 5-4, σοκάροντας την ομάδα της Τσάμπιονσιπ!
Είχε προηγηθεί στο 51ο λεπτό με τον Μόλινιου, μπορούσε να κρατήσει το αβαντάζ, προκάλεσε… ταραχή στις «τίγρεις», αλλά το σύνολο του Ρούμπεν Σέλες κατάφερε ν’ αποφύγει προσωρινά το κάζο με την ισοφάριση του Πουέρτα στο 80ο λεπτό.
Το 1-1 διατηρήθηκε και στην παράταση, αλλά όταν πλέον η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα, εκεί η Ντονκάστερ έκανε το «μπαμ» και πέρασε με το υπέρ της 5-4.
Πηγή: sport-fm.gr
Τα έργα στο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, τα οποία ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, έχουν φτάσει προς το τέλος τους εντός των χρονοδιαγραμμάτων και αυτές τις μέρες, η αρένα βρίσκεται στη διαδικασία παράδοσης από την εταιρεία «A&A Apostolides», προς τα Δημόσια Έργα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS