Themasports teamΟ Απόλλωνας ταξιδεύει στο Τάσος Μάρκου με στόχο μόνο το τρίποντο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εποχή Σωφρόνη Αυγουστή πάει μια χαρά μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα, καθώς ο Κύπριος τεχνικός στα τρία ντέρμπι που έδωσε κόντρα σε Ανόρθωση, ΑΕΛ και Άρη έχει απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία.
Σήμερα ο αντίπαλος των γαλάζιων θα είναι η λαβωμένη από απουσίες Ένωση. Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα γνωρίζουν ότι είναι το φαβορί αλλά μόνο με των ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έρθει το διπλό όπου θα αυξήσει και άλλο τις πιθανότητες του πιο ρεαλιστικού στόχου που είναι η είσοδος στην εξάδα.
Στα αγωνιστικά νέα ο Αυγουστή επιστρέφει ο Ντε Αλμειδα, την ίδια ώρα που θα είναι εκτός οι Σαγκάλ, Μάρκες και Λέουβεμπεργκ. Αμφίβολοι οι Μπουαγκάρ και Λαμ.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Κουν, Σάντος, Βούρος, Ντε Μάρκο, Μαλεκκίδης, Χαμπος, Ντε Αλμειδα, Ντουοντού, Βεισμπεκ, Ντιονε και Ντορεγκαράι.
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/11 @ 09:07
Στο φινάλε λίγη σημασία έχει, αν ο Απόλλωνας έπαιξε μέτρια, άσχημα ή καλά στον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό. Εκείνο που μετράει είναι ότι βρήκε το… μονοπάτι να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το Δασάκι.
09/11 @ 08:56
«Μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι κι έχουν απόλυτο δίκιο...
08/11 @ 19:14
Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Λαζάρ Μάρκοβιτς, ο οποίος σκόραρε στο 20ο λεπτό του αγώνα στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό γράφοντας το 0-1, αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
08/11 @ 18:44
Δεν μπορούσε να πιστέψει την... γκαντεμιά της ομάδας του αποψινό ματς στο Δασάκι ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού με τη συμπλήρωση 37 λεπτών, έχασε δύο παίκτες με τραυματισμό!
08/11 @ 18:31
Στο 20ο λεπτό του αγώνα στο Δασάκι, ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με γκολ του Μάρκοβιτς και προηγείται του Εθνικού με 0-1!
08/11 @ 20:26
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, για τη 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS