Με απόλυτη συγκέντρωση για το διπλό (Πιθανή εντεκάδα)

Με απόλυτη συγκέντρωση για το διπλό (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο Τάσος Μάρκου με στόχο μόνο το τρίποντο

Η εποχή Σωφρόνη Αυγουστή πάει μια χαρά μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα,  καθώς ο Κύπριος τεχνικός στα τρία ντέρμπι που έδωσε κόντρα σε Ανόρθωση,  ΑΕΛ και Άρη έχει απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία. 

Σήμερα ο αντίπαλος των γαλάζιων θα είναι η λαβωμένη από απουσίες Ένωση.  Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα γνωρίζουν ότι είναι το φαβορί αλλά μόνο με των ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έρθει το διπλό όπου θα αυξήσει και άλλο τις πιθανότητες του πιο ρεαλιστικού στόχου που είναι η είσοδος στην εξάδα. 

Στα αγωνιστικά νέα ο Αυγουστή επιστρέφει ο Ντε Αλμειδα,  την ίδια ώρα που θα είναι εκτός οι Σαγκάλ,  Μάρκες και Λέουβεμπεργκ.  Αμφίβολοι οι Μπουαγκάρ και Λαμ.

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Κουν, Σάντος,  Βούρος,  Ντε Μάρκο,  Μαλεκκίδης,  Χαμπος,  Ντε Αλμειδα,  Ντουοντού,  Βεισμπεκ,  Ντιονε και Ντορεγκαράι. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ντίας και Κέιν πετούσαν «φωτιές» και η Μπάγερν διέλυσε με πεντάρα την Χόφενχαϊμ των 10 παικτών (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ντίας και Κέιν πετούσαν «φωτιές» και η Μπάγερν διέλυσε με πεντάρα την Χόφενχαϊμ των 10 παικτών (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με χατ τρικ του Ντίας και δύο γκολ του Κέιν, η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε με 5-1 την Χόφενχαϊμ, που έμεινε με 10 από το 18’ αλλά ήταν ανταγωνιστική όσο... μπορούσε, στην 21η αγωνιστική της Bundesliga.