Ψάχνουν καλό «θεραπευτή» για την αστάθεια…

Ψάχνουν καλό «θεραπευτή» για την αστάθεια…

Ήταν «χαστούκι» για την Ομόνοια η χθεσινή εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το μομέντουμ, της σπουδαίας επιτυχίας που σημείωσαν μερικά 24ωρα νωρίτερα στην «ΑΕΚ Αρένα».

Το «πάνω-κάτω» στα συναισθήματα που προκαλεί η φετινή Ομόνοια στους χιλιάδες οπαδούς της, δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει από το περασμένο Καλοκαίρι. Το εκκωφαντικό ξεκίνημα στην Ευρώπη, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Μπορείς να την κατατάξεις στην κατηγορία των πιο «τρελών ομάδων» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το σίγουρο είναι (και δεν φάνηκε μόνο τις τελευταίες μέρες) ότι δεν μπορείς να την συμπεριλάβεις στις ομάδες, που έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς για τους πράσινους, δεν αποδεικνύεται καλός «θεραπευτής» σε επίπεδο ψυχολογίας και διαχείρισης του έμψυχου υλικού, ο Γιάννης Αναστασίου. Από τότε που έλαβε (ξανά) το «χρίσμα» του υπηρεσιακού προπονητή, όπου δεν ξέρει κανείς (ούτε και το αφεντικό του) πότε τελειώνει η θητεία του.

Δεν είδαμε ολόκληρη την αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Από τις σημαντικότερες φάσεις (επίσημα στιγμιότυπα Cytavision), φάνηκε ότι επηρεάστηκαν από την έλλειψη καθαρού μυαλού (π.χ. στην φάση του Κακουλλή στο 1ο λεπτό), το ότι έδειχνε ανίκητος ο Ζίφκοβιτς, όπως και απο την ατυχία (φάσεις δοκαριών).

Η ουσία είναι ότι οι πράσινοι, έμειναν 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Από τις αρχές του Φθινοπώρου, είχαμε αμφιβολίες αν η Ομόνοια θα… άντεχε στην «μάχη» του τίτλου. Η ανικανότητα της να αξιοποιήσει την έδρα, αποτελεί ένα από τα «κομμάτια» του παζλ, που την κρατάνε μακριά από τα πιο ψηλά δώματα του πίνακα.

Αποκλείεται πάντως να… εμφανιστούν ρεπορτάζ σήμερα και τις επόμενες μέρες, σαν κι αυτά που «βγήκαν» μετά από μεγάλες νίκες της ομάδας, ότι υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν κινήσεις ενίσχυσης τον Γενάρη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με ροζ μπαλακλάβα και μπουφάν αξίας... 5.000 ευρώ (!), ο Νεϊμάρ μεταμφιέστηκε για να κρυφτεί στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με ροζ μπαλακλάβα και μπουφάν αξίας... 5.000 ευρώ (!), ο Νεϊμάρ μεταμφιέστηκε για να κρυφτεί στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νεϊμάρ τράβηξε την προσοχή φορώντας μια ροζ μπαλακλάβα και φουσκωτό μπουφάν αξίας 5.000 ευρώ, ενώ έκανε διακοπές στη Νέα Υόρκη.