Η Καρμιώτισσα πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σμίλιανιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του (66′, 90+2′), χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους. Για την Ομόνοια 29Μ, ο Μπελά ισοφάρισε προσωρινά στο 81′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην 10η θέση η Καρμιώτισσα με 17 βαθμούς, στην τελευταία η Ομόνοια 29Μ με 7 βαθμούς.
Το ματς:
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Καρμιώτισσα να απειλεί στο 5ο λεπτό με ένα σουτ του Κβίρκβια, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Μπρολ. Στο 11′ ο Τρούγιτς προσπάθησε να σκοράρει με πλασέ από κοντά, αλλά η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Ποντικό να παίρνει τη θέση του στο 15′.
Η Ομόνοια 29Μ απείλησε ξανά στο 29′ όταν ο Κοβάσεβιτς επιχείρησε σουτ, αλλά ο Μπρολ ήταν ξανά εκεί για να αποκρούσει. Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήρθε στο 31′, όταν ο Πόθος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς. Στο 50′, ο Κοβάσεβιτς βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπρολ επενέβη ξανά. Η λύση για την Καρμιώτισσα ήρθε στο 66′, όταν ο Σμίλιανιτς εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια της Ομόνοιας και με πλασέ έκανε το 0-1.
Η Ομόνοια αντέδρασε άμεσα, πιέζοντας για την ισοφάριση. Στο 77′, δύο τεράστιες ευκαιρίες χάθηκαν, με τον Επασί να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κοβάσεβιτς. Ο διαιτητής, μετά από εξέταση VAR, καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο Μπελά εκτέλεσε εύστοχα στο 81′, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Η Καρμιώτισσα, ωστόσο, είχε τον τελευταίο λόγο. Στο 90+2′, ο Σμίλιανιτς εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Παύλου και με ψύχραιμο τελείωμα χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη με 1-2, ολοκληρώνοντας τη δική του σπουδαία εμφάνιση με δύο γκολ.
LIVE:
Ομόνοια 29Μ: Μπρολ, Ντεσλάντες, Χέιλεν, Γκαρσία, Φιάκας, Γουήλερ, Ένεμ, Ικόκο, Μπελά, Τρούγιτς, Αζαουί.
Στον πάγκο: Στρέζος, Φερνάντες Γκαρσία, Αλαμπρίτης, Κρουζ, Ασρτεμίου, Γαβριηλίδης, Παττίχης, Ποντικού, Σαμπανάτζοβιτς, Καρπ, Φερνάντες Ρασάν, Παύλου.
Καρμιώτισσα: Επάσι, Αντωνίου, Μαλόνε, Χότσκο, Νεοφύτου, Κβίρκβια, Κοβάσεβιτς, Πόθο, Τσουκαλάς, Σίμιτς, Γιούσης.
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Γιεντές, Ντούμπια, Στογιάνοβιτς, Ντελμίρο, Παντελή, Σμίλανιτς, Γκραντινάρου, Ανδρέου, Ντόρντεβιτς, Ματθαίου, Βρίκκης.
Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τσαμπαλάς Ανδρέας
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/10 @ 17:53
Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοίνωσε με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιανουάριο του 2026 από την Ανόρθωση Αμμοχώστου, τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό Richard Birkheun.
30/09 @ 13:42
Την πρώτη του συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων Α’ Κατηγορίας είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Αντόνιο Νταμάτο.
30/09 @ 13:40
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και σεβασμό τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη.
30/09 @ 13:07
Σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες διοργανώνουν η ΚΟΠ και η ΕΑΚ με ομιλητή τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Αντόνιο Νταμάτο.
30/09 @ 12:14
Ο Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα που ακολουθεί, με αντίπαλο την ΕΝΠ...
30/09 @ 11:22
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος Ελλαδίτης άσος Φάνης Γκέκας
BEST OF THEMASPORTS