Επιστροφές στις νίκες για την Ανόρθωση η οποία επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας μέσα στο ΓΣΠ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Ευαγόρας Χαραλάμπους και Ρόγκουλιτς. Παρέμειναν στην 4η θέση οι «πράσινοι» με 32 βαθμούς στην 7η η «Κυρία» με 24 και στο -1 από τον 6ο Απόλλωνα.
          Ακολουθήστε μας στο Google news
          
            
          
Το ματς:
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ομόνοια να μπαίνει δυνατά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, όταν ο Γιόβετιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Κακουλλή να απειλεί στο 33’ με κεφαλιά και τον Σεμέδο να βλέπει την προσπάθειά του στο 35’ να σταματάει από τον εξαιρετικό Ζίβκοβιτς.
Η Ανόρθωση, ωστόσο, άντεξε στην πίεση και βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 41ο λεπτό. Ο Κίκο έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Ευαγόρας Χαραλάμπους με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Ουζόχο, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Ουζόχο χρειάστηκε να αποτρέψει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αποκρούοντας κεφαλιά του Θεοδώρου.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Ανόρθωση πάγωσε το ΓΣΠ, καθώς στο 46’ ο Ρόγκουλιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έπειτα από νέα σέντρα του Κίκο, ο Ρόγκουλιτς με πλασέ έκανε το 0-2, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.
Η Ομόνοια προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Ζίβκοβιτς, που στο 50’ και το 54’ απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο δύο σουτ του Γιόβετιτς. Στο 68' ο Μαυροβούνιος επιθετικός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Οι αλλαγές από τους δύο πάγκους δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα, με την Ανόρθωση να διαχειρίζεται άψογα το προβάδισμά της και να φεύγει με ένα πολύτιμο «διπλό».
LIVE:
 
 
 
 
 
Ομόνοια: Ουζόχο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Εράκοβιτς, Κούσουλος, Σίμιτς, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλλής.
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Κίτσος, Ελάντερ, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Αλιούμ.
 
Ανόρθωση:  Ζίφκοβιτς, Κίκο, Κάργας, Ρόγκουλιτς, Χρυσόπουλος, Παρούτης, Κριχόβιακ, Κονσεϊσάο, Τεϊσέιρα, Ιωάννου, Χαραλάμπους Ευαγόρας.
Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Παναγή, Γκαρσία, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ίλιεφ, Μουκάμπι, Χαραλάμπους Στέφανος, Λόπες.
 
 Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Τεχράνι Ανδρέας
VAR: Kristoffersen Mads Kristοffer
AVAR: Λάμπρου Λάμπρος
Παρατηρητής: Καραισκάκης Μιχάλης

            
              
                
                
                  
                  Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              31/10 @ 11:05
                Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 9ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή 1η και 2 Νοεμβρίου 2025.
               
             
            
              
              31/10 @ 09:44
                Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:
               
             
            
              
              30/10 @ 20:44
                Δείτε τα τέρματα της Πάφου και της ΑΕΚ στο Super Cup 2025.
               
             
            
              
              30/10 @ 18:23
                Σε αρκετές αλλαγές προχώρησαν οι Χουάν Κάρλος Καρσέδο και Ιμανόλ Ιδιάκεθ για τον αγώνα του Σούπερ Καπ, 
               
             
            
              
              30/10 @ 21:08
                Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι πανηγυρίζουν την κατάκτηση Super Cup 2025 αφού επικράτησαν με 5-4 διαδικασία τω πέναλτι της Πάφου. 1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα. 
               
             
            
              
              30/10 @ 14:23
                Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για τον αποψινό αγώνα για το Σούπερ Καπ, για τη μάχη του τίτλου στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, αλλά και για την Εθνική Κύπρου.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS