Δεν ήταν απλώς «καφενειακή» κουβέντα για Πιάνιτς…

Δεν ήταν απλώς «καφενειακή» κουβέντα για Πιάνιτς…

Ο άνθρωπος που διέδωσε την κουβέντα (πάνω στην κερκίδα την περασμένη Παρασκευή) για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, προφανώς έχει «πρόσβαση» και «άκρες» με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σήμερα ασχολούνται τα Ρωσικά ΜΜΕ, με το ενδιαφέρον των πρασίνων της Λεμεσού, για τον 34χρονο διεθνή Βόσνιο χαφ. Βγαίνει μεταξύ άλλων, ότι σκέφτεται ακόμα και τον τερματισμό της επαγγελματικής του καριέρας ο πρώην άσος της Γιούβε, της Μπάρτσα και άλλων γνωστών ευρωπαϊκών συλλόγων.

* Φήμες για Πιάνιτς στη Λεμεσό! 

Αποδείχθηκε, ότι τα όσα κυκλοφόρησαν στην «μικρή κοινωνία» του Άρη, δεν ήταν απλώς μια κουβέντα του καφενέ, από τις πολλές φορές που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ιδιαίτερα στη διάρκεια των μετεγγραφικών περιόδων.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.