Στην κερκιδα του Άρη χτες βράδυ, κυκλοφόρησε το όνομα του Μίραλεμ Πιάνιτς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι φήμες έκαναν λόγο ότι είναι αυτός ο παίχτης που προσπαθεί να ψήσει ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικης εταιρείας, για να έλθει στη Λεμεσό.
Ο Βοσνιος διεθνής χαφ που πριν μερικά χρονια κοστολογούνταν 80 εκατομμύρια τους τελευταίους τρεις μήνες βρίσκεται στην Ρωσία και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Πιάνιτς έχει μεγάλες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς έπαιξε με επιτυχία σε Γιουβέντους, Ρομα και Μπαρτσελόνα καν αν ισχύουν οι φήμες για Άρη για να έρθει στο νησί μας, τότε θα πρόκειται για μεγάλο μπαμ.
Δείτε πιο κάτω το βιογραφικό του παίκτη:

Το προανήγγειλαν τον προηγούμενο μήνα από την ηγεσία της ΚΟΠ. Το επανέλαβε προχθές στη συνέντευξη του στον Capital TV, ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/10 @ 16:23
Ενημέρωση από τον Άρη για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ...
14/10 @ 14:11
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104.
08/10 @ 17:01
O Anderson Correia ήταν ο MVP by Unicars & Volkswagen της 1ης Αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26, η οποία λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων, ολοκληρώθηκε τέλη Σεπτεμβρίου.
07/10 @ 11:03
Σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αλεξάντερ Κοκόριν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.
06/10 @ 12:47
Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων, τα παράπονα της Ομόνοιας για τη διαιτησία του ψεσινού ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του.
06/10 @ 11:44
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, την επομένη του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια που έληξε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0).
BEST OF THEMASPORTS