Η Θέλτα τούμπαρε στα τελευταία λεπτά τη Ρασίνγκ στο Σανταντέρ και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου πέρασαν επίσης Λεγανές και Ρεάλ Σοσιεδάδ.
          Ακολουθήστε μας στο Google news
          
            
          
Πρόκριση θρίλερ στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Θέλτα. Πέρασαν στην επόμενη φάση Λεγανές και Σοσιεδάδ.
Η ομάδα του Βίγκο φλέρταρε έντονα με τον αποκλεισμό, καθώς έχασε έως το 86’ από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, αλλά έφερε τούμπα το ματς στα τελευταία λεπτά και σφράγισε εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.
Τα γκολ από τον Μαρτίν (8’) και το αυτογκόλ του Ροντρίγκεθ (70’), με τον Γκονθάλεθ (20’) να ισοφαρίζει ενδίάμεσα, είχαν κάνει αφεντικό τους γηπεδούχους.
Ωστόσο, το αυτογκόλ του Κάστρο με κεφαλιά στο 86’ έπειτα από κόρνερ έσωσε την ομάδα του Βίγκο που δεν είχε ούτε στον πάγκο τον Δουβίκα, καθότι ασθενής.
Στις καθυστερήσεις ο Γκονθάλεθ (90’+2’) πέτυχε «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 35’ οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μαντίγια.
Η Λεγανές επικράτησε 2-1 της Καρταχένα με ανατροπή και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Ο Μουνιόθ άνοιξε στο 17’ το γκολ, αλλά ο Μουνίρ ισοφάρισε στο 28’. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Ράμπα υπέγραψε την ανατροπή, στέλνοντας στο 51’ την μπάλα στα δίχτυα.
Με σχετική άνεση προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 54’ απέναντι στην Πονφεραντίνα, ενώ ο Μέντεθ έφερε στο 69’ αγκαλιά την ομάδα του με τη νίκη.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αποκλείστηκε η Βαγιαδολίδ από την Ουρένσε της 3ης κατηγορίας και η Λας Πάλμας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την Έλτσε.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:
Παρασκευή 3/1
Ράθινγκ ντε Φερόλ (2ης κατηγορίας)-Ράγιο Βαγεκάνο 1-3
Ποντεβέδρα (4ης κατηγορίας)-Μαγιόρκα 3-0
Γρανάδα (2ης κατηγορίας)-Χετάφε 0-1 (στην παράταση)
Σάββατο 4/1
Ουέσκα (2ης κατηγορίας)-Μπέτις 0-1
Τενερίφη (2ης κατηγορίας)-Οσασούνα 1-2
Αλμερία (2ης κατηγορίας)-Σεβίλλη 4-1
Μπαρμπάστρο (4ης κατηγορίας)-Μπαρτσελόνα 0-4
Μαρμπέγια (3ης κατηγορίας)-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
Λογκρονιές (4ης κατηγορίας)-Μπιλμπάο 3-4 (στα πέναλτι)
Κυριακή 5/1
Έλτσε (2ης κατηγορίας)-Λας Πάλμας 4-0
Ουρένσε (3ης κατηγορίας)-Βαγιαδολίδ 3-2
Πονφεραντίνα (3ης κατηγορίας)-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2
Ράθινγκ Σανταντέρ (2ης κατηγορίας)-Θέλτα 2-3
Καρταχένα (2ης κατηγορίας)-Λεγκανές 1-2
Δευτέρα 6/1
20:00 Μινέρα (4ης κατηγορίας)-Ρεάλ Μαδρίτης
Τρίτη 7/1
22:00 Ελντένσε (2ης κατηγορίας)-Βαλένθια
Πηγή: sport-fm.gr
            
              
                
                
                  
                  Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το ματς με τη Βιγιαρεάλ την Τετάρτη (5/11, 19:45), στο «Αλφαμέγα», για την 4η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              04/11 @ 10:28
                Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίγει την καρδιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, μιλώντας για άγνωστες πτυχές της ζωής του, τις σχέσεις του και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.
               
             
            
              
              04/11 @ 08:24
                Το τεράστιο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ στο «Άνφιλντ», αλλά και η ενδιαφέρουσα μάχη της Παρί με την Μπάγερν ξεχωρίζουν στην πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
               
             
            
              
              03/11 @ 22:41
                Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στη Σερβία, όταν ο προπονητής της Ραντνίτσκι, Μλάντεν Ζίζοβιτς, κατέρρευσε στο γήπεδο και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
               
             
            
              
              04/11 @ 00:00
                Βιώνει μια κατάσταση που όμοιά της, στη σύγχρονη εποχή, δεν είχε αντικρίσει. Ωστόσο, η Serie A, αυτή τη στιγμή, είναι η Λίγκα με την πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση στις πρώτες θέσεις!
               
             
            
              
              03/11 @ 22:00
                Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε να μην ενοχλείται από το γεγονός πως ο Γουέιν Ρούνεϊ επιλέγει τον Μέσι αντί αυτού, αλλά συμπεριέλαβε τον Άγγλο στη λίστα με τους haters που έχει!
               
             
            
              
              03/11 @ 23:00
                Η Opta έκανε τις προβλέψεις της για την τελική κατάταξη της Premier League, με την Άρσεναλ να προκύπτει ως η επικρατέστερη πρωταθλήτρια.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS