Ξέσπασε στη Σεντ Μίρεν για το +13 η Σέλτικ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ξέσπασε στη Σεντ Μίρεν για το +13 η Σέλτικ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μπορεί το old firm να το έχασε με… ταπεινωτικό σκορ, αλλά η Σέλτικ ξέσπασε απέναντι στη Σεντ Μίρεν και με το δικό της 3-0, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή Ρέιντζερς για το +13 στη βαθμολογία. Μεγάλες νίκες για Χαρτς και Ρος Κάουντι.

Η Σέλτικ, ασφαλώς και δεν έχει κανέναν λόγο ν’ ανησυχεί για το φετινό πρωτάθλημα, όπως εξελίσσεται η σεζόν. Αυτό που ήθελε το απόγευμα της Κυριακής ήταν να ξεπεράσει το βαρύτατο 3-0 από την Ρέιντζερς στο πρόσφατο old firm.

Ήταν καθαρά θέμα γοήτρου κι όχι βαθμολογίας. Και οι «καθολικοί» έφτασαν στο 3-0 επί της Σεντ Μίρεν, πραγματοποιώντας ένα μίνι ξέσπασμα για να φτάσει πάλι η διαφορά από τους «διαμαρτυρόμενους» στο +13 στη βαθμολογίας.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η ομάδα του Κλεμέν έδειξε πως φέτος δεν είναι… εμπιστοσύνης, αφού έμεινε στο 3-3 με την Χιμπέρνιαν, έχοντας χάσει δυο φορές το προβάδισμα στο σκορ.

Οι Ρος Κάουντι και Χαρτς πήραν σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Κιλμάρνοκ (1-0) και Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0) αντίστοιχα, φτάνοντας για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο στο back-to-back στο πρωτάθλημα. Με το 3-1 έφυγε από την έδρα της ουραγού Σεντ Τζόνστον η Νταντί.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Χιμπέρνιαν – Ρέιντζερς 3-3
Μάδεργουελ – Αμπερντίν 2-0
Σέλτικ – Σεντ Μίρεν 3-0
Νταντί Γιουνάιτεντ – Χαρτς 0-1
Κιλμάρνοκ – Ρος Κάουντι 0-1
Σεντ Τζόνστον – Νταντί 1-3

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κέρασε για την ΔΙΠΛΑΡΑ της Ομόνοιας!

Κέρασε για την ΔΙΠΛΑΡΑ της Ομόνοιας!

Τι πρώτο ιστορικό ευρωπαϊκό διπλό της Ομόνοιας έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο των πρασίνων.