Ήττα για Σάκκαρη, αλλά μπήκε στο κυρίως ταμπλό της Αδελαΐδας

Ήττα για Σάκκαρη, αλλά μπήκε στο κυρίως ταμπλό της Αδελαΐδας

Ήττα χωρίς... συνέπειες γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο των προκριματικών της Αδελαΐδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νούμερο 32 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε 2-1 σετ, 6-4, 6-7(10), 6-3, από την Αμερικανίδα Πέιτον Στερνς (ΗΠΑ, Νο47).

Παρά την ήττα, η Σάκκαρη εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης (WTA 500), διότι ήταν η παίκτρια με το υψηλότερο ranking που έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό, ως lucky loser λόγω απόσυρσης της Μίρα Αντρέεβα.

Στον πρώτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη την Τρίτη με την Λίντα Νόσκοβα, Νο26 στον κόσμο. Αν αποκλείσει την 20χρονη Τσέχα, θα παίξει στη φάση των «16» με την Τζέσικα Πεγκούλα, επικεφαλής του ταμπλό.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΚΟΠ: Συνεχίζουν κανονικά οι Αριστοτέλης Βρυωνίδης και Στέλιος Νικολάου!

ΚΟΠ: Συνεχίζουν κανονικά οι Αριστοτέλης Βρυωνίδης και Στέλιος Νικολάου!

Μπορεί η ΚΟΠ να αποφάσισε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Δικαστικών Σωμάτων της, με στόχο όπως ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωση της, τον εκσυγχρονισμό και την καλύτερη απονομή δικαιοσύνης, όμως δεν σκοπεύει να... αποχωριστεί τον νομικό Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο οποίος προκάλεσε πολλές φορές αντιδράσεις με διάφορες αποφάσεις που πήρε ως Αθλητικός Δικαστής!