Ελλαδικό δημοσίευμα του sportime.gr αναφέρει για τάσεις φυγής του Τάσου Δώνη από τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, ο Τάσος Δώνης μάλλον τα περίμενε αλλιώς τα πράγματα.
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
Ήθελε μία ομάδα που θα είναι πρωταγωνιστής. Είχε κουραστεί να είναι ρολίστας. Γι’ αυτό και το πήρε απόφαση να ρίξει πολύ τα στάνταρ του.
Πέρυσι πανηγύρισε με τον ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα και λίγους μήνες μετά το Σούπερ Καπ Κύπρου. Ωστόσο, η σεζόν έχει στραβώσει για τα καλά. Η απόσταση από την πρωτοπόρο Πάφο είναι μεγάλη. Οι καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League κάπως γλύκαναν τα πράγματα, αλλά αυτό δεν αρκεί.
Ειδικά από τη στιγμή που οι πρωταθλητές είναι ασυνεπείς στις πληρωμές. Οι καθυστερήσεις είναι μεγαλύτερες από το συνηθισμένο, αλλά το κλαμπ έτσι έχει μάθει να πηγαίνει τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο, ο Τάσος Δώνης νιώθει πως η υπομονή του στερεύει. Στις διακοπές των Χριστουγέννων έβγαλε είδηση στον περίγυρό του. Το ψάχνει για να αποχωρήσει!
Και εάν δεν τα καταφέρει τώρα, το καλοκαίρι είναι κοντά. Τότε εκπνέει το συμβόλαιό του και από τη στιγμή που μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο, έχει το δικαίωμα να μπει σε διαπραγματεύσεις με κάθε ενδιαφερόμενο. Για την ιστορία φέτος ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει 22 συμμετοχές με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 11:22
Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για τα δύο νεαρά παιδιά που έκαναν επίσημο ντεμπούτο χθες με την ομάδα
12/05 @ 21:34
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.
12/05 @ 17:43
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, για το αποψινό (19:00) ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ:
12/05 @ 15:24
Στο καθιερωμένο match programme των εντός έδρας αγώνων του ΑΠΟΕΛ, ο Ευαγόρας Αντωνίου, παραχώρησε δηλώσεις.
12/05 @ 11:05
Ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει την νίκη κόντρα στην Πάφο για την ιστορία και τον κόσμο του
12/05 @ 10:15
Ο πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ και μέλος της ομάδας των 8 Γιώργος Γεωργίου απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ
BEST OF THEMASPORTS