O παίκτης που έπαιξε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ήταν «ερωτευμένος» με τη... Μπαρτσελόνα

O παίκτης που έπαιξε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ήταν «ερωτευμένος» με τη... Μπαρτσελόνα

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ήταν η ομάδα των ονείρων του, ωστόσο είχε υπογράψει στην αιώνια αντίπαλό της, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τα τον Αντόνιο Κασάνο, τον Ιταλό σταρ και πλέον πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκάλυψε πως πριν πάει στους «μερένχες» ήταν ερωτευμένος με τους «μπλαουγκράνα».

Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο αιώνιων αντιπάλων του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Αντόνιο Κασάνο δεν είναι ένας από αυτούς, αλλά η περίπτωση του διαφέρει. Ο Ιταλός πρώην σταρ των ΡόμαΡεάλ ΜαδρίτηςΜίλαν και Ίντερ, πλέον στα 42 του χρόνια, πάντα εκπλήσσει όταν μιλάει για το ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στο podcast «Viva el Futbol», αποκάλυψε ότι πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2006 από τη Ρόμα, ήταν ερωτευμένος με την Μπαρτσελόνα, αλλά από την άλλη, δεν μετάνιωσε ποτέ που εντάχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Άρχισα να καταλαβαίνω τη φιλοσοφία τους όταν ήμουν στη Ρόμα και παίξαμε εναντίον τους. Κερδίσαμε 3-0, με γκολ των Τότι, Mοντέλα και Τομάσι. Ο δεύτερος αγώνας έληξε 1-1, με γκολ των Κλάιφερτ και Πανούτσι. Τότε ήταν που τους ερωτεύτηκα. Ίσως θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερες θυσίες για την Μπαρτσελόνα... αλλά ο πιο σημαντικός σύλλογος στην ιστορία (Ρεάλ Μαδρίτης) με κάλεσε με τους Galacticos και δεν το μετανιώνω.

 
 

Στη συνέχεια ο Κασάνο, ανέφερε πως λόγω του Ροναλντίνιο, οι «μπλαουγκράνα» δεν είχαν εξετάσει την περίπτωσή του, ωστόσο δεν δίστασε να ομολογήσει πως ακόμα είναι ερωτευμένος και αγαπά τη Μπαρτσελόνα.

Κοιτάζοντας πίσω, γνωρίζοντας τι ξέρω τώρα για την Μπαρτσελόνα, αν είχα την ευκαιρία... Εκείνη την εποχή είχαν τον Ροναλντίνιο στη θέση μου και η Μπάρτσα δεν ήρθε ποτέ να με ψάξει.

 

sportal.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!