ΑΕΛ-Απόλλων: Ξεκαθάρισμα Λαμπριανίδου για τις ναυτικές φωτοβολίδες - «Προς μέλη της Αστυνομίας, όχι στο πούλμαν»

ΑΕΛ-Απόλλων: Ξεκαθάρισμα Λαμπριανίδου για τις ναυτικές φωτοβολίδες - «Προς μέλη της Αστυνομίας, όχι στο πούλμαν»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου μιλώντας στον Super Sport FM ξεκαθάρισε ότι οι ναυτικές φωτοβολίδες ρίχθηκαν προς μέλη της Αστυνομίας και όχι προς το πούλμαν του Απόλλωνα.

Τι ανέφερε:

«Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ. χθες, στο Πισσούρι, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της ομάδας του Απόλλωνα, στο στάδιο, μέλη της Αστυνομίας, που συνόδευαν την αποστολή, δέχθηκαν αριθμό ναυτικών φωτοβολίδων, που ρίχθηκαν από άγνωστα πρόσωπα. Μια εξ αυτών κτύπησε μοτοσικλετιστή της Ομάδας Ζ, ο οποίος συνόδευε με την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα το λεωφορείο της αποστολής. Ως αποτέλεσμα ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ προκλήθηκε ζημιά στο κάθισμα της μοτοσικλέτας. Ξεκαθαρίζω πως ρίφθηκαν ναυτικές φωτοβολίες προς τα μέλη της Αστυνομίας. Το πρωί δεν είχα σωστή πληροφόρηση και είπα πως ήταν προς το πούλμαν. Δεν είχα σκοπό να αφήσω οποιεσδήποτε αιχμές εναντίον οποιουδήποτε σωματείου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Android: Οι τρεις ρυθμίσεις που αξίζει να αλλάξετε άμεσα στο κινητό

Android: Οι τρεις ρυθμίσεις που αξίζει να αλλάξετε άμεσα στο κινητό

Οι ρυθμίσεις Android για αρχική οθόνη, Share Sheet και αυτόματη φωτεινότητα μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εμπειρία χρήσης. Με λίγες αλλαγές, το κινητό γίνεται πιο καθαρό, πιο γρήγορο και πιο λειτουργικό στην πράξη.