Η απόφαση πάρθηκε, η Άρσεναλ πάει για μεταγραφή τον Ιανουάριο λόγω... Σάκα

Η απόφαση πάρθηκε, η Άρσεναλ πάει για μεταγραφή τον Ιανουάριο λόγω... Σάκα

Ειλημμένη είναι σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Chris Wheatley, η επιθυμία της Άρσεναλ να αποκτήσει έναν εξτρέμ! Προκύπτει από τον τραυματισμό του Μπουκάγιο Σάκα, ο Αρτέτα συζήτησε ξεκάθαρα με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων»!

Μπορεί ο Μικέλ Αρτέτα να έχει επισημάνει πολλάκις πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν συνιστά γενικώς μία απλή υπόθεση, όμως η απόφαση έχει παρθεί στην Άρσεναλ!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ισπανός προπονητής είχε ραντεβού με τη διοίκηση και εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει η ομάδα του έναν επιθετικό, προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό του Μπουκάγιο Σάκα.

Είναι μεγάλο άλλωστε, το διάστημα της απουσίας του, οι δύο αυτοί μήνες μπορεί να κοστίσουν στους «κανονιέρηδες», ο Αρτέτα το ξέρει και η απόκτηση ενός εξτρέμ μπαίνει σε προτεραιότητα για την Άρσεναλ.

Ξεκάθαρος στην ανάρτησή του ο Chris Wheatley, οι Λονδρέζοι κινούνται άμεσα για ποδοσφαιριστή, δίχως να έχει κάνει προς το παρόν την εμφάνισή του, ένα συγκεκριμένο όνομα!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!