Champions League: Ο... γουρλής Μαριάνι διαιτητής στο Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν!
Η UEFA όρισε τον Ιταλό elite διαιτητή Μαουρίτσιο Μαριάνι στο κρίσιμο Ολυμπιακός–Λεβερκούζεν για το Champions League.




Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης αποκάλυψε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία για τα τηλεοπτικά της Κυρίας και περιμένουν το συμβόλαιο.
Η συμφωνία θα έχει διάρκεια μέχρι το 2032 και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της βαρωσιώτικης ομάδας θα είναι ένα από τα πιο μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια που είχε η Ανόρθωση.
Τι είπε:
«Είμαστε σχεδόν έτοιμοι σε όλα προφορικά συμφωνήσαμε τα πάντα με την Cablenet και περιμένουμε να μας δώσετε το συμβόλαιο να υπογράψουμε για να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το 2032. Ένα από τα πιο μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια που είχε η Ανόρθωση, άρα θα συνεχίσουμε πολλά χρόνια μαζί».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις