Επιστροφή του μάνατζερ Καραβίδα (Φωτογραφίες)

Επιστροφή του μάνατζερ Καραβίδα (Φωτογραφίες)

Ο Κώστας Χριστοδούλου πόζαρε με τον Ιβάν Αλέχο

Ο Κώστας Χριστοδούλου μετά την αποχώρηση του από την προεδρία της Δόξας,  επέστρεψε στα καθήκοντα του ως μάνατζερ,  πόστο που διέπρεψε στο παρελθόν. 

Όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες,  πόζαρε με το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Αλέχο και τους δύο μάνατζερ από Ισπανία. 

Ο Καραβίδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του παίκτη από το ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.