Ένα αλλιώτικο επεισόδιο. Ένα επεισόδιο των Ball Boyz που θα τα έχει όλα. Στις 31/12 στις 22:00 βάζουμε το κρασάκι μας, ανοίγουμε την τηλεόραση στο Cablenet Sports 1 και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2025.
Το fun zone στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, οι δηλώσεις των πολιτικών μας μέσα από τη Βουλή όπου θα συζητηθούν και ο αντικαταστάτης του Λεωνίδου στην εκπομπή.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένας αόρατος φακός με ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα, όπως και τα όσα πραγματικά γίνονται μέσα στο βαν του VAR αφού οι Ball Boyz τρύπωσαν εκεί.
Η φάρσα σε γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή, η νεράιδα που εμφανίστηκε σε πολυκατάστημα της Λευκωσίας και το γράμμα στον Άι Βασίλη από τον Κάκκουφα.
Τα best of των καλεσμένων στις 2 αυτές season της εκπομπής, όσα σημαντικά έγιναν το 2024 αλλά και ένα βίντεο έκπληξη που ετοίμασε η παραγωγή για την τριάδα των παρουσιαστών. Στην κάμερα των Ball Boyz μίλησαν, έπαιξαν και τραγούδησαν παίκτες Κυπριακών ομάδων.
Την παράσταση κλέβουν οι καλεσμένοι, αφού οι Πρόδρομος Πετρίδης (Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ), Κυριάκος Πραστίτης (Πρόεδρος Ανόρθωσης), Χάρης Θεοχάρους (Διευθύνων Σύμβουλος Πάφου) και Αδάμος Ευσταθίου (Επικεφαλής Δ.Σ. της Ομόνοιας 29Μ) φέρνουν δώρα, αποκαλύψεις και ατάκες… που θα μείνουν.
Σε γιορτινό mood κάνουν αναφορά στην συμφωνία που έκλεισαν και για πρώτη φορά τους βλέπουμε και από μια άλλη πλευρά, μακριά από την πίεση των αγώνων.
Και φυσικά τον χρόνο θα τον γυρίσουμε παρέα με όλη την ομάδα της Cablenet Sports, αφού γίνεται η μετάβαση στο διπλανό στούντιο και όλοι μαζί σηκώνουμε τα ποτήρια μας για να κάνουμε εις υγεία μαζί σας, που θα μας βλέπετε από την τηλεόραση.
Ραντεβού στις 31/12 στις 22:00, στο κανάλι Cablenet Sports 1. Να μην λείψει κανείς.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.