O Vid Belec μέσω του ΠΑΣΠ πήρε τα χρυσά γάντια
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Τα πρώτα «Χρυσά Γάντια» της σεζόν… στα χέρια του Vid Belec! Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε εφτά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, τα περισσότερα από κάθε άλλον τερματοφύλακα και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής του βραβείου Stoiximan Golden Gloves για τον Α’ Γύρο της Κανονικής Διάρκειας του Cyprus League by Stoiximan 2024/25.
Πίσω από τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, πραγματοποιώντας από έξι clean sheets, ήταν οι τερματοφύλακας του Άρη, Vana Alves και τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και την περσινή σεζόν ο Vid Belec είχε πραγματοποιήσει εφτά clean sheet στον πρώτο γύρο ενώ το συγκεκριμένο βραβείο το κατακτά για τρίτη φορά μετά το αντίστοιχο του Α’ Γύρου της σεζόν 2019/20 και εκείνο του Β’ Γύρου στο Πρωτάθλημα της περσινής σεζόν.
Η κούρσα για τα «Χρυσά Γάντια» συνεχίζεται με την επόμενη περίοδο βράβευσης να αφορά τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan 2024/25, με τον Γιώργο Αθανασιάδη (ΑΕΚ) να είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας με το απόλυτο, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του και στα δύο πρώτα παιχνίδια (14η και 15η αγωνιστική).
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 22:00
Μπορεί να έβαλε τέσσερα ο ΑΠΟΕΛ και να πέτυχε άλλη μια ευρεία νίκη όμως ο Πάμπλο Γκαρσία τα έψαλλε στους παίκτες του μέσω των δηλώσεων του μετά το ματς με την Αραδίππου.
03/10 @ 20:01
Δυναμικό παρών από τους ΑΠΟΕΛίστες στο Παπαδόπουλος για τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
03/10 @ 19:37
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ζει τα ματς του ΑΠΟΕΛ ο συγκεκριμένος οπαδός.
03/10 @ 21:31
Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας Αραδίππου, Μαρίνος Σατσιάς μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική.
03/10 @ 21:02
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία μετά τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
03/10 @ 18:47
Τοποθετήθηκε για το θέμα των επενδυτών της F* Sports πριν την έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
BEST OF THEMASPORTS