Ρίχνουν 227 μπλοκ μπετόν στη θάλασσα: Το φαραωνικό λιμάνι που ετοιμάζει η Σιγκαπούρη
Το λιμάνι Tuas θα ολοκληρωθεί το 2040 και θα μπορεί να διαχειρίζεται 65 εκατομμύρια κοντέινερ τον χρόνο.




Ο διεθνής Έλληνας στράικερ, είναι απογοητευμένος στη Θέλτα και σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, έχει ήδη εισηγηθεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο λόγω του περιορισμένου χρόνου του.
Ωστόσο σύμφωνα με τη Relevo το όνομα του έχει ήδη αρχίζει να ακούγεται για άλλες ομάδες της La Liga. Συγκεκριμένα η Ρεάλ Μπέτις φαίνεται να δελεάζεται από την ευκαιρία που της παρουσιάζεται με τον Δουβίκα να έχει προταθεί στους «βερδιμπλάνκος», χωρίς ωστόσο να έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση.
Παρόλα αυτά η ομάδα του Βίγκο, δεν δείχνει διατεθειμένη να δανείσει τον 25χρονο Έλληνα επιθετικό και θα ακούσει μόνο προσφορές είτε για να τον πουλήσει, είτε για να τον δανείσει με οψιόν αγοράς.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις