«Μετά τα γκολ μας έπιασε πανικός»

«Μετά τα γκολ μας έπιασε πανικός»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Σατσιά μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ με την Ομόνοια Αρ. στην 15η αγωνιστική.

«Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε νωρίς δύο γκολ και μας έπιασε πανικός. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε, εκτιμάται η προσπάθεια που κάναμε, ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο για την παρουσία μας στο α' ημίχρονο.

Είχαμε δύο πρόσωπα. Πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για μας. Μου θύμισε το παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε εύκολο δεύτερο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε την εικόνα μας παίξαμε ποδόσφαιρο κλείσαμε τις γραμμές, βάλαμε γκολ και στο τέλος μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. 

Θα αλλάξουμε την εικόνα με κάθε κόστος. Θα αγωνίζεται όποιος αξίζει από εδώ και πέρα.

Απογοήτευσαμε τους οπαδούς μας, αλλά να είναι σίγουροι την εικόνα  του δεύτερου ημιχρόνου αυτή θέλουμε να βλέπουμε κι εμείς.

Θα συνεχίσουμε την δουλειά έρχεται δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι.
Καλή συνέχεια στην Ομόνοια Αραδίππου».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Κατουριόμουν στο κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια» - Ο θρύλος της μπάλας ζούσε με τον ανείπωτο πόνο

«Κατουριόμουν στο κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια» - Ο θρύλος της μπάλας ζούσε με τον ανείπωτο πόνο

Έγραψε ιστορία στα γήπεδα με τα γκολ του, όμως η ζωή μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη από κάθε αντίπαλο που είχε αντιμετωπίσει ως τότε.