Πέρα από τον εκπρόσωπο της Ομόνοιας στην Ομοσπονδία, Δημήτρη Γρηγόρη, πληροφορούμαστε ότι και ο εκπρόσωπος άλλης μιας μεγάλης ομάδας, έθεσε θέμα για καταβολή αποζημίωσης από τον Απόλλωνα για «απελευθέρωση» του Σωφρόνη Αυγουστή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χθες το απόγευμα μας επιβεβαίωσαν από τον Απόλλωνα, ότι θα καταβάλουν ένα ποσό στην Ομοσπονδία.
Προσεχώς προκύπτει επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του «Κάττου» στους κυανόλευκους της Λεμεσού.
Ο λόγος που έθεσαν θέμα αποζημίωσης κάποιες ομάδες, είναι γιατί πριν τρεις περίπου μήνες όταν ο Αυγουστή, μετακόμισε απο την Καρμιώτισσα στη θέση του Ομοσπονδιακού, είχε καταβληθεί κάποιο ποσό ως αποζημίωση στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.
Π.Χ.
Στην Καλαμάτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουλιάν Μπονέτο, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Εθνικό Άχνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 21:41
Άνοιξε λογαριασμό με την Γκέτεμποργκ ο πρώην άσος της Ομόνοιας Σαϊντού Αλιούμ.
28/07 @ 21:00
Η Ομόνοια θα ενισχυθεί ουσιαστικά καθώς θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός στις εγχώριες διοργανώσεις.
29/07 @ 16:59
Σε εγρήγορση είναι ο Τσάβι Ρόκα που ενώ εξελίσσεται η πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη, ενισχύει το ρόστερ.
29/07 @ 15:33
Δεν είναι το φαβορί η Πάφος όμως μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς με την Μακάμπι στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία.
28/07 @ 22:11
Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
26/07 @ 16:17
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ριάντ Μπάγιτς στην ΑΕΚ
BEST OF THEMASPORTS