Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!
Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!




Παραθέτει τις φάσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν από την διαιτησία στο τελευταίο τους παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαίου.
Ζητούν ξανά την άμεση διαγραφή του Χρυσοβαλάντη Θεουλή (ήταν VAR-ίστας στο παιχνίδι με την «29»), από τις πίνακες των διαιτητών.
Επίσης ζητούν την άμεση παρέμβαση και απολογία του Ντομένικο Μεσίνα, εκφράζοντας απορία για το ότι δεν αναλύθηκε από τον ίδιο η φάση του 14ου λεπτού όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Ιμανισίμουε, απο χτύπημα παίχτη των πρασίνων.
To μεγαλύτερο μέρος της επιστολής των γαλαζοκίτρινων προς την ΚΟΠ και στον Μεσίνα, επικεντρώνεται στην φάση του 49ου λεπτού, όπου κακώς δεν ακυρώθηκε το γκολ των φιλοξενούμενων (είχαν ισοφαρίσει σε 1-1), όπου φαίνεται καθαρά στο ριπλέι να υπάρχει φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Μπράγκα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις