Πόλυς ΧαραλάμπουςΕπιστολή στην ΚΟΠ, με κοινοποίηση στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Ντομένικο Μεσίνα, έστειλε η ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παραθέτει τις φάσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν από την διαιτησία στο τελευταίο τους παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαίου.
Ζητούν ξανά την άμεση διαγραφή του Χρυσοβαλάντη Θεουλή (ήταν VAR-ίστας στο παιχνίδι με την «29»), από τις πίνακες των διαιτητών.
Επίσης ζητούν την άμεση παρέμβαση και απολογία του Ντομένικο Μεσίνα, εκφράζοντας απορία για το ότι δεν αναλύθηκε από τον ίδιο η φάση του 14ου λεπτού όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Ιμανισίμουε, απο χτύπημα παίχτη των πρασίνων.
To μεγαλύτερο μέρος της επιστολής των γαλαζοκίτρινων προς την ΚΟΠ και στον Μεσίνα, επικεντρώνεται στην φάση του 49ου λεπτού, όπου κακώς δεν ακυρώθηκε το γκολ των φιλοξενούμενων (είχαν ισοφαρίσει σε 1-1), όπου φαίνεται καθαρά στο ριπλέι να υπάρχει φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Μπράγκα.
Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το δεύτερο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ραντόμιακ στις 19:00 η ώρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 16:10
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι, προχωρεί σε πλήρη αναδιαμόρφωση της έκτασης γης που προσέφερε στην ΑΕΛ!
04/07 @ 16:00
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:
04/07 @ 13:44
Ο νέος μέτοχος της ΑΕΛ, ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), επισκέφθηκε το στάδιο «Αλφαμέγα» και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λεμεσιανής ομάδας.
04/07 @ 08:23
Μετά τα ευχάριστα νέα, που αφορούν τους δυο «συμπαίχτες» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Άντριου Μπουντζίνσκι και Κρις Παναγιώτου, οι οπαδοί περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις μεταγραφών…
03/07 @ 18:48
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
03/07 @ 17:25
Νέα ευχάριστη είδηση για την ΑΕΛ, αφού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κρις Παναγιώτου, για ένταξη του στο μετοχικό σχήμα της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας.
BEST OF THEMASPORTS