Φουρνιέ: "Ο Μπαρτζώκας μας αφύπνισε στο ημίχρονο"

Φουρνιέ: "Ο Μπαρτζώκας μας αφύπνισε στο ημίχρονο"

Ο Εβάν Φουρνιέ στάθηκε στη σημασία όσων είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στο ημίχρονο του αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, φτάνοντας στα 10 θετικά αποτελέσματα σε 16 παιχνίδια στην EuroLeague.

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, όπου έκανε ειδική αναφορά στη σημασία όσων είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες των ερυθρολεύκων στο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν κακό, αν θες να είσαι στην κορυφή πρέπει να έχεις σταθερή απόδοση. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήθελα να δώσω ώθηση και ενέργεια στην ομάδα".

 

Για τον Μπαρτζώκα και τον Βεζένκοβ"Ο προπονητής ήταν σκληρός στο ημίχρονο, αλλά το χρειαζόμασταν αυτό, μας αφύπνισε. Ο Σάσα είναι τρομερός συμπαίκτης, δημιουργεί κίνδυνο με τα κοψίματα του, έκανε καλό παιχνίδι και σήμερα".

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πώς ένας Κύπριος έχασε 850 χιλιάδες ευρώ - Κατήγγειλε απάτη στην Αστυνομία

Πώς ένας Κύπριος έχασε 850 χιλιάδες ευρώ - Κατήγγειλε απάτη στην Αστυνομία

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 63χρονο, ότι μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου 2023 – Δεκεμβρίου 2025, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά, πέραν των 850 χιλιάδων ευρώ.