Όπως σημειώσαμε χθες, η συνέντευξη του προέδρου της Ομόνοιας στον «Πολίτη» την περασμένη Κυριακή, δεν προβλήθηκε παρά πολύ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν δίστασε να σχολιάσει αυτούς που τον αποκαλούν «τοκογλύφο», λόγω του ότι είναι ιδιοκτήτης τράπεζας στην Αμερική.
«Επειδή κάποιοι λένε ότι είμαι τοκογλύφος, μέσος όρος των τόκων που έχουν τα δάνεια που έχουμε εμείς είναι 4%, με 30 χρόνια σταθερό επιτόκιο».
*Για όσους γράφουν τα «δικά τους» στα Σόσιαλ Μήντια, για τον τρόπο που σχολιάσαμε μια αναφορά του Παπασταύρου, απλώς να τους πούμε, ότι παραθέσαμε όλα όσα ανάφερε στην Κατερίνα Ηλιάδη ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων» (ΕΔΩ ολόκληρη η συνέντευξη).
Π.Χ.
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας 58, 57 και 44 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πλαστογραφία συμβολαίων εργοδότησης δύο ποδοσφαιριστών, τα οποία είχαν κατατεθεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/02 @ 16:23
Πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Γιαγκελόνια θα κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού τον Έντι Σεμέδο.
13/02 @ 16:15
Η Ομόνοια για την 180η αναμέτρηση σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
13/02 @ 09:17
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που θα συντονιστούν με το ΡΙΚ-1 στις 19.45, θα περιμένουν να δουν άλλη ομάδα, απ’ αυτήν που τους έχει πικράνει (με τις συνεχόμενες αποτυχίες) τους τελευταίους μήνες στο πρωτάθλημα.
13/02 @ 08:41
Στο πλαίσιο των κωδικοποιημένων ποινών κινείται στην τρέχουσα σεζόν, ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Τηρεί πολύ πιο σχολαστικά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτό τον «κατάλογο».
12/02 @ 12:26
Όταν «έπαιζαν» ονόματα προπονητών, για να διαδεχθούν τον «υπηρεσιακό» Γιάννη Αναστασίου, είχαμε γράψει μέσες – άκρες, πως ήταν μόνο για τα… μάτια του κόσμου.
12/02 @ 09:05
Έμεινε στον Αρχάγγελο ο Γιώργος Εφραίμ, παρότι κρέμασε τα παπούτσια το περασμένο Καλοκαίρι.
BEST OF THEMASPORTS