Δήλωση Γιώργου Κούμα για την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΟΠ
Ο Γιώργος Κούμας ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για αποχώρηση του από την Προεδρία της Ομοσπονδίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πορεία της Πάφου μέχρι στιγμής στην Ευρώπη είναι τρομερή. Για πρωτάρα σε αυτή την φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης , η συγκομιδή των 9 βαθμών είναι εντυπωσιακή.
Η ομάδα του Καρσέδο κατάφερε να πάρει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη και αύριο στην Ελβετία κόντρα στην Λουγκάνο θα προσπαθήσει να κερδίσει το μέγιστο των βαθμών έτσι ώστε να ελπίζει για πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα της League Phase του Conference League.
Η Πάφος αύριο παίζει με μια ομάδα που μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα στην διοργάνωση καθώς έχει πάρει 12 βαθμούς μετά από 4 αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι η περσινή κυπελλούχος θα πρέπει να δώσει το μέγιστο των δυνάμεων της για να πετύχει ένα ιστορικό διπλό.
Σε περίπτωση που και με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων τότε η Πάφος θα έχει σίγουρη θέση στους 16 του θεσμού.