Ομόνοια: Στο μυαλό ΜΟΝΟ το διπλό και η πρόκριση!

Ομόνοια: Στο μυαλό ΜΟΝΟ το διπλό και η πρόκριση!

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για τον αυριανό μεγάλο τελικό κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Μεγάλο παιχνίδι το αυριανό για την Ομόνοια,  καθώς η τελευταία αγωνιστική στην League Phase του Conference League, την φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Είναι το παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο το αυριανό κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για αυτό και οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να δώσουν όλο τους το είναι για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. 

Η Ομόνοια αύριο ενδέχεται μέσω άλλων αποτελεσμάτων να βολεύεται και με ισοπαλία,  ωστόσο επειδή η νίκη δίνει σίγουρη πρόκριση αυτήν πρέπει να έχουν στο μυαλό οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου. 

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπουν στο τριπάκι 'παίζουμε για την ισοπαλία', καθώς με τέτοιο σκεπτικό μπορεί να χαθεί η ευκαιρία να γραφτεί ιστορία. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.