Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς μίλησε για το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Μινσκ και ξεκαθάρισε πως στο «Τριφύλλι» υπάρχει πάντα πίεση, αφού στόχος είναι οι τίτλοι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:
Άλλο ένα ματς με «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό. Πώς το διαχειρίζεται η ομάδα αυτό και τι πρέπει να κάνει για να πάρει αύριο το επιθυμητό αποτέλεσμα;
«Όταν είσαι σε μια σημαντική, μεγάλη ομάδα, τα αντιμετωπίζεις όλα σαν τελικό. Αυτό θα κάνουμε και θα παίξουμε όπως στους προηγούμενους αγώνες. Γνωρίζουμε την πίεση, αλλά βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ. Να κάνουμε το καθήκον μας, να δείξουμε ότι είμαστε φαβορί και να αποδείξουμε αυτά που ξέρουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο».
Και στα δύο παιχνίδια που μένουν για να ολοκληρωθεί η χρονιά υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει». Μετά τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, πώς αισθάνεσαι εσύ και οι συμπαίκτες σου; Πώς προετοιμάζεστε για το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου;
«Αναμφισβήτητα υπολείπονται δύο δύσκολοι αγώνες, απέναντι σε αντιπάλους που δεν έχουν κάτι να χάσουν. Εμείς θα πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας, να παίξουμε συγκεντρωμένα, να είμαστε έτοιμοι για τις δυσκολίες. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός, ειδικά όταν θέλουμε το Πρωτάθλημα. Αυτό δεν κρίνεται τον Δεκέμβριο. Θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τέλος ώστε να έχουμε ένα δυναμικό αποτέλεσμα και μια επιτυχία».
Έχεις αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Τι είναι το κάτι διαφορετικό που έχει ο Παναθηναϊκός και σε ελκύει να είσαι εδώ;
«Είναι πολύ διαφορετικά, δεδομένου ότι όταν παίζεις στην Χετάφε, είναι μια ομάδα μικρού βεληνεκούς, έχει άλλους στόχους. Δικό της μέλημα είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Όταν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό έχεις πάντα πίεση, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κυνηγήσεις τίτλους, να είσαι στην κορυφή, να πρωταγωνιστείς».
Πηγή: sdna.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 23:59
Πάλεψε και μόχθησε η Μπέτις, όμως βρήκε απέναντι της τον καυτό Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος έκανε τα πάντα για την Τσέλσι και της χάρισε εν τέλει το τρόπαιο του Conference League με ανατροπή (4-1).
13/03 @ 09:00
Τη δυνατότητα να πορευτεί ως Panathinaikos στην τελική ευθεία της σεζόν έχει η ομάδα του Ρουί Βιτόρια απόψε στη Φλωρεντία, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά του Conference League!
06/03 @ 09:18
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Conference League.
18/02 @ 11:49
Ο Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα στη Λεμεσό ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια για το Conference League.
14/02 @ 19:28
Τρεις παίκτες από το Ομόνοια-Πάφος συμπεριλήφθηκαν στην ενδεκάδα της εβδομάδας του Conference league που ετοίμασε το Sofascore.
10/02 @ 10:47
Όλα δείχνουν πως δεν θα προκύψει κάποιο... απρόοπτο σχετικά με την αστυνόμευση του ευρωπαϊκού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (13/02) στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο, για τα πλέι-οφ (ενδιάμεση φάση για την πρόκριση στους «16») του Conference League.
BEST OF THEMASPORTS