Ο Νταβίντ Μπαντία έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την Ομόνοια. Η αποψινή (15/12) νίκη του Εθνικού επί των «πρασίνων» ήταν η τρίτη του Ισπανού τεχνικού κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μοναδική ήττα που υπέστη από την Ομόνοια ήταν στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0.
Από εκεί και πέρα, ο Μπαντία είχε πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας (0-2) τον Φεβρουάριο του 2022, στην πρώτη του θητεία στον Εθνικό. Επιπλέον, ως προπονητής του Ακρίτα, πέτυχε νίκη (1-0) τον Αύγουστο του 2022, στην 1η αγωνιστική της σεζόν 2022-23. Ενδιάμεσα, υπήρξε και μια ισοπαλία τον Απρίλιο του 2022, όταν ο Εθνικός του Μπαντία έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια.
Ο Ισπανός προπονητής, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε πέντε αναμετρήσεις, αποδεικνύεται ένας δύσκολος αντίπαλος για την Ομόνοια.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/05 @ 13:37
Ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Άχνας, Χριστάκης Πογιατζής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet.
27/05 @ 10:24
Ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Άχνας, Χριστάκης Πογιατζής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet.
27/05 @ 10:12
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων ομάδων για το θέμα των οφειλών προς το Κράτος.
24/05 @ 12:12
Ο Χρίστος Πογιατζης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «Ball Boyz» την Κυριακή 25 Μαΐου στις 21:15.
21/05 @ 13:51
Η ανακοίνωση.
21/05 @ 10:00
Ο Κίκης Φιλίππου με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ, επιβεβαίωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ούγκο Μάρτινς
BEST OF THEMASPORTS