Την… βρίσκει απέναντι στην Ομόνοια ο Μπαντία

Την… βρίσκει απέναντι στην Ομόνοια ο Μπαντία

Ο Νταβίντ Μπαντία έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την Ομόνοια. Η αποψινή (15/12) νίκη του Εθνικού επί των «πρασίνων» ήταν η τρίτη του Ισπανού τεχνικού κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας.

Η μοναδική ήττα που υπέστη από την Ομόνοια ήταν στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαντία είχε πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας (0-2) τον Φεβρουάριο του 2022, στην πρώτη του θητεία στον Εθνικό. Επιπλέον, ως προπονητής του Ακρίτα, πέτυχε νίκη (1-0) τον Αύγουστο του 2022, στην 1η αγωνιστική της σεζόν 2022-23. Ενδιάμεσα, υπήρξε και μια ισοπαλία τον Απρίλιο του 2022, όταν ο Εθνικός του Μπαντία έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια.

Ο Ισπανός προπονητής, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε πέντε αναμετρήσεις, αποδεικνύεται ένας δύσκολος αντίπαλος για την Ομόνοια.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Σίφνο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram

Στην Σίφνο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε στην Ελλάδα προχώρησε μέσω ανάρτησής της στο Instagram η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.