Άσπρος καπνός φαίνεται να βγαίνει στην ανανέωση Χρυσοστόμου στην Ανόρθωση
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παραμένει στην Ανόρθωση όπως όλα δείχνουν ο Αντρέας Χρυσοστόμου, ο οποίος όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες θα υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα της Αμμοχώστου.
Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε αυτή η πρόθεση από την πλευρά της Ανόρθωσης για ανανέωση, με τον παίκτη από την πλευρά του να κερδίζει αυτή την επιβράβευση καθώς στο γήπεδο ήταν από τους παίκτες που ξεχώριζαν όπως την μύγα μέσα στο γάλα.
Ο Χρυσοστόμου είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για την Ανόρθωση, ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας και η ανανέωση για 1+1 χρόνια ευνοεί και τις δύο πλευρές.
Πλέον ο Κύπριος μέσος θα ετοιμάζεται για την εγχείριση του με βλέψεις στην Νέα σεζόν για να επιστρέψει γερος και δυνατός στην αγαπημένη του ομάδα .
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/10 @ 21:12
Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, Παναγιώτης Κωνσταντίνου, σχολιάζει τη μεγάλη εισφορά που έκανε ο Άρης, στην οικονομική εκστρατεία για τη σωτηρία της Αμμοχωστιανής ομάδας.
16/10 @ 20:37
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ενημερώνουν με ανακοίνωση τους, για τη σημερινή συνάντηση τους με το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και για την επίσκεψη τους στην προπόνηση. Τι ζήτησαν από τους παίκτες...
16/10 @ 20:10
Με μία συγκινητική ανακοίνωση, η Ανόρθωση ευχαριστεί τον Άρη για την τεράστια εισφορά που έκανε ύψους 50.000 ευρώ, στην οικονομική εκστρατεία για τη σωτηρία της Αμμοχωστιανής ομάδας.
16/10 @ 19:44
Τεράστια προσφορά από τον Άρη Λεμεσού στην οικονομική εκστρατεία για σωτηρία της Ανόρθωσης.
16/10 @ 16:43
Ενημέρωση από την Ανόρθωση για το Σαββατιάτικο (18/10) Fan Day στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν τον αγώνα με αντίπαλο τον Ακρίτα.
16/10 @ 11:55
Δείτε την ανάρτηση της Ανόρθωσης.
BEST OF THEMASPORTS