«Σκέφτομαι τον τελικό του Μουντιάλ 2026 – Ο Αντσελότι είναι ο πατέρας μου στο ποδόσφαιρο»

«Σκέφτομαι τον τελικό του Μουντιάλ 2026 – Ο Αντσελότι είναι ο πατέρας μου στο ποδόσφαιρο»

Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε στην Ισπανία για χάρη της Ράγιο Βαγιεκάνο και οι Ισπανοί οπαδοί των υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ και άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε μία συνέντευξη στη «Marca» και μίλησε για τη μεγάλη του επιστροφή στην La Liga, αλλά και για το Μουντιάλ του 2026 με τον Ροντρίγκες να στοχεύει στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χάμες Ροντρίγκες:
Έχεις στο μυαλό σου στο Μουντιάλ του 2026;
«Εννοείται πως ναι. Είναι ακόμη μακριά αλλά θεωρώ πως η Κολομβία μπορεί να πάει μακριά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αν εμείς οι παίκτες είμαστε σε καλή κατάσταση πιστεύω πως μπορούμε να πάμε μέχρι και τον τελικό, γιατι όχι; Στο πρόσφατο Copa America παίξαμε με σπουδαίες ομάδες όπως Βραζλιία, Ουρουγουάη και Αργεντινή και μπορέσαμε να παίξουμε καλά απέναντι τους και να τις κερδίσουμε».

Ποια είναι η σχέση σου με τον Κάρλο Αντσελότι;
«Από πάντα ήταν ένας άνθρωπος που με βοηθούσε στη ζωή μου. Όταν ήρθα στην Ρεάλ ήμουν πολύ νέος και αυτός με βοήθησε να προσαρμοστώ και να βρω τα πατήματα μου σε έναν εντελώς καινούργιο περιβάλλον για εμένα, ενώ έχουμε επίσης συνεργαστεί και στη Μπάγερν, αλλά και στην Έβερτον. Αυτός και ο Χοσέ Πέκερμαν, ο προπονητής στη Κολομβία είναι σας ποδοσφαιρικοί μου γονείς».

 
Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ομόνοια 29Μ - Θύρα 9: Δυνατά ποσταρίσματα για το σημερινό ματς ΑΝΟΔΟΥ!

Ομόνοια 29Μ - Θύρα 9: Δυνατά ποσταρίσματα για το σημερινό ματς ΑΝΟΔΟΥ!

Δυνατό ποστάρισμα από Ομόνοια 29Μ και Θύρας 9, για το σημερινό (16:00) ματς στο γήπεδο της Περιστερώνας με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 13η αγωνιστική της Β' φάσης, όπου με νίκη οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην Α' κατηγορία.