H 11άδα του ΑΠΟΕΛ
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Λαΐφης, Τσεπάκ, Γκιντιγιά, Τεχέρα, Κονσταντίνοφ, Σατσιάς, Δώνης, Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Μίχος, Μέγιερ, Μπα, Αμπάνια, Καττιρτζής, Κόρμπου, Πολυκάρπου, Εντονγκαλά.
*4 αλλαγές σε σχέση με Ομόνοια: Ελ Αραμπί, Σατσιάς, Τσεμπάκ, Κοσταντίνοφ αντί Ντράζιτς, Πίζι, Αμπάνια, Μαρκίνιος.

«Σαν μάννα εξ ουρανού» ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τους τρεις ευρωπαίους μας, Πάφο, ΑΕΚ και Ομόνοια, προκειμένου να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και να... «φορτίσουν τις μπαταρίες» τους για το επόμενο ζόρικο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη, πριν την επόμενη διακοπή του Νοεμβρίου, και πάλι λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/10 @ 10:33
Ανακούφιση στον ΑΠΟΕΛ για Πιέρο Σωτηρίου!
06/10 @ 17:39
Ο Πιέρος Σωτηρίου ταλαιπωρείται από ένα οίδημα και θα μείνει εκτός προπονήσεων.
04/10 @ 10:17
Δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ τη χθεσινή τεσσάρα επί της Ομόνοιας Αραδίππου που έφερε έστω και προσωρινά την ομάδα, στην 1η θέση χωρίς συγκάτοικο, αφού τραυματίστηκε ο Πιέρος Σωτηρίου και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 55ο λεπτό.
04/10 @ 13:56
Λειτούργησε σαν άψογος επαγγελματίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Στέφαν Ντράζιτς, που έφτασε στην πόρτα της εξόδου από τον ΑΠΟΕΛ όμως ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει.
03/10 @ 22:00
Μπορεί να έβαλε τέσσερα ο ΑΠΟΕΛ και να πέτυχε άλλη μια ευρεία νίκη όμως ο Πάμπλο Γκαρσία τα έψαλλε στους παίκτες του μέσω των δηλώσεων του μετά το ματς με την Αραδίππου.
03/10 @ 20:01
Δυναμικό παρών από τους ΑΠΟΕΛίστες στο Παπαδόπουλος για τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
BEST OF THEMASPORTS