Προπονητής Ραπίντ: «Δεν θα ξεκουράσουμε παίκτες με Ομόνοια - Βλέπουμε τον αγώνα με κάθε σοβαρότητα»

Προπονητής Ραπίντ: «Δεν θα ξεκουράσουμε παίκτες με Ομόνοια - Βλέπουμε τον αγώνα με κάθε σοβαρότητα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν από λίγο στο ΓΣΠ ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Robert Klaus, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι πολύ καλές και οι δύο ομάδες. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για αυτό τον αγώνα. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλο, τον είδαμε και απέναντι στην Πάφο και απέναντι στο ΑΠΟΕΛ».

Για το πως θα προσεγγίσει τον αγώνα: «Είναι σημαντικός αγώνας. Δεν θα ξεκουράσουμε παίκτες. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Και έτσι βλέπουμε τον αγώνα, με κάθε σοβαρότητα. Έχουμε τους παίκτες να ανταπεξέλθουμε και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Και είναι ακόμα μια ευκαιρία για εμάς».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.