Themasports teamΌσα είπε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Τβέντε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Τβέντε (12/12, 19:45) και τόνισε μεταξύ άλλων πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ στη συνέχεια σχολίασε και την αντίπαλο της ομάδας του, αναφέροντας πως το αυριανό ματς θα είναι πολύ διαφορετικό.
Οι δηλώσεις του:
Για την κατάστασή του: «Καλησπέρα σας. Νιώθω πολύ καλά. Σε πολύ καλή κατάσταση. Αισθάνομαι πώς έχω αποκατασταθεί τελείως».
Για το τι άλλαξε στην ομάδα: «Τα ίδια τα αποτελέσματα μας βοηθάνε να είμαστε καλύτεροι. Όσοι κλήθηκαν να παίξουν στο ροτέισον βοήθησαν. Ανταποκρίθηκαν και αυτό μας κάνει να νιώθουμε όλο και καλύτερα».
Για τα στοιχεία που θα χρειαστεί ο σύλλογός του: «Νομίζω πώς το βασικό είναι να συνεχίσουμε την αποτελεσματική άμυνα και να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά στην πίεση και την επίθεση».
Για την ανάλυση της Τβέντε: «Η αλήθεια είναι πώς είδαμε το τελευταίο παιχνίδι. Δεν δίνει ξεκάθαρη εικόνα. Είναι ένας αγώνας που μπορεί να ξεγελάσει. Είναι μία ομάδα που της αρέσει να έχει κατοχή και να επιτίθεται. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό».
Πηγή: sport-fm.gr
Με ήττα από την Αυστρία με 0-2 στο στάδιο «Αλφαμέγα», ολοκλήρωσε απόψε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Mundial 2026 η Εθνική Κύπρου των ανδρών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 11:39
Η Ρέιντζερς είναι σε ένα «άσχημο φεγγάρι». Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα μοιάζει να έχει «χαθεί» ήδη, ενώ στην Ευρώπη τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Οι Σκωτσέζοι δεν λένε να... σηκώσουν κεφάλι και έγραψαν ιστορία για τους «λάθος λόγους»!
08/11 @ 11:27
Ένα απρόοπτο αλλά και χιουμοριστικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αγώνα Ουτρέχτης-Πόρτο για το SportTV, με «πρωταγωνιστή» τον Κάρλος Καρβαλιάλ.
07/11 @ 01:00
Δείτε τι έγινε στα βραδινά ματς του Europa League, καθώς και τη βαθμολογία.
07/11 @ 00:37
Ένας εντυπωσιακός ΠΑΟΚ, «ξεκλείδωσε» τη Γιουνγκ Μπόις στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 4-0, πανηγυρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη του και μπαίνοντας σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League!
06/11 @ 23:10
Έφτασε τις 106 νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού με τη Μάλμε στη Σουηδία.
06/11 @ 21:50
Με γκολ του Τζούριτσιτς στο 85ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Μάλμε εκτός έδρας και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης!
BEST OF THEMASPORTS