Με την Ομόνοια Αραδίππου ως τυπικά φιλοξενούμενη παίζει σήμερα η Ανόρθωση. Θέλει να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλλου, αν και ξέρει ότι η ομάδα του Ούγκο Μάρτινς, έχει δείξει στην τετράμηνη παρουσία της στην πρώτη κατηγορία, είναι σκληρό καρύδι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γεμάτη προβλήματα, με τραυματίες παίχτες, κατεβαίνει σε αυτό το ματς η Κυρία.
Ένας παίχτης που είναι στην απ’ έξω, αν και άλλες ήταν οι εκτιμήσεις το καλοκαίρι που μετακόμιζε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αποκλείεται να μην παίξει σήμερα (βασικός ή αλλαγή).
Αναφερόμαστε στον Ματία Σπόλιαριτς, που τον είχε «ξεχάσει» στον πάγκο (και όταν ήταν υγιής) ο προηγούμενος προπονητής.
Π.Χ.
Οι πολλές αλλαγές στην εντεκάδα δεν βοήθησαν την Ομόνοια αλλά θα μπορούσε για διαφορετική προσέγγιση ο Μπεργκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/08 @ 21:47
Πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα της Πάφου για τον Βραζιλιάνο... αστέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα.
31/08 @ 21:07
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησαν την Μαρία Αριστοτέλους, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 χρόνων.
29/08 @ 12:16
Η Sabah FK ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς με την μορφή δανεισμού από την Σιβασπόρ.
28/08 @ 12:38
Σε πρωινή ανάρτηση, είχαμε παραθέσει τους βασικούς λόγους, για τους οποίους η ΑΕΚ έμοιαζε με ναυάγιο, από ένα σημείο και μετά, στον χθεσινό επαναληπτικό με την Μπραν Νορβηγίας.
28/08 @ 09:11
Αυτή είναι η φιλοσοφία στην Ομόνοια, βάσει του τρόπου που λειτούργησαν αυτό το καλοκαίρι, στο κεφάλαιο προσθήκες.
28/08 @ 08:24
Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μαέ, κάποιοι λένε, ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουν και τον Νορβηγό Νγκουέν από την Τζοργκάρντεν.
BEST OF THEMASPORTS