Αναχωρεί για Αρμενία ο ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναχωρεί για Αρμενία ο ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα το πρωί στις 09:00 από το αεροδρόμιο Λάρνακας για την Αρμενία, όπου αύριο (12/12, 19:45) αντιμετωπίζει τη Νόα στην 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Στόχος της ομάδας είναι το βαθμολογικό κέρδος για να πλησιάσει την πρόκριση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 16:15 (ώρα Κύπρου), ενώ στις 17:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση.

 

Ο Ελ Αραμπί είναι διαθέσιμος, αλλά η συμμετοχή του ως βασικός παραμένει ανοιχτή. Ο Μαρκίνιος θα επιστρέψει το 2025 λόγω μυϊκής θλάσης, ενώ εκτός παραμένουν οι Σαρφό, Πίζι και Ντράζιτς.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Άιζακ Μπόνγκα δεν... περιμένει ποτέ τη μπάλα

Ο Άιζακ Μπόνγκα δεν... περιμένει ποτέ τη μπάλα

Ένας άγνωστος προπονητής μικρών κατηγοριών στη Γερμανία επέμεινε να δώσειτην μπάλα στα χέρια ενός παιδιού ύψους δύο μέτρων. Χρόνια αργότερα, εκείνο το παιδί θα έφτανε στο NBA, στην κορυφή με την εθνική Γερμανίας, και πλέον στον Παναθηναϊκό.