O Zαχαροπλάστης, ο Πεζινάρης και τα άλλα παιδιά!

O Zαχαροπλάστης, ο Πεζινάρης και τα άλλα παιδιά!

Μαρίνος Ζαχαροπλάστης, Λεύκιος Πεζινάρης, Τόνι Μοντάνα και τα άλλα παιδιά που διακρίνονται στην φωτογραφία, πήγαν μετά από πολλή καιρό, να δουν την ΑΕΛ στο γήπεδο «Άλφαμέγα».

Πέρασαν όμορφο και ξέγνοιαστο βράδυ, αφού η ομάδα τους από το ημίχρονο, είχε προηγηθεί της Καρμιώτισσας με 3-0.

Κάποιοι εξ αυτών ψιλο-μουρμούρισαν για την απόφαση του «Κ.Κ» (του προέδρου της ΑΕΛ) να προσλάβει τον Μαρίνο Σατσιά.

Βλέποντας την διαδικασία «συσταρίσματος» της ομάδας να εξελίσσεται ομαλά, το μόνο που έχουν να… δηλώσουν είναι ότι θα βρίσκονται κάθε εβδομάδα δίπλα από την «αγάπη» τους!  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νίστρουπ: «Νίκη, 24άδα και ένα βήμα τη φορά - Δεν είναι όπως πριν τρεις μήνες η ΤΣΣΚΑ»

Νίστρουπ: «Νίκη, 24άδα και ένα βήμα τη φορά - Δεν είναι όπως πριν τρεις μήνες η ΤΣΣΚΑ»

Ο Τζέικομπ Νίστρουπ με ταπεινότητα και σεβασμό στον αντίπαλο έδειξε ενόψει του ματς με την ΤΣΣΚΑ πως δεν πρέπει να προτρέχει κανείς στον Παναθηναϊκό για ό,τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα στην Ευρώπη.