Πρωτάθλημα Γυναικών: Στο +3 η πρωτοπόρος Apollon Ladies

Πρωτάθλημα Γυναικών: Στο +3 η πρωτοπόρος Apollon Ladies

Με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Η πρωτοπόρος ομάδα Apollon Ladies νίκησε εκτός έδρας την Ομόνοια Λευκωσίας με 2-0 και έφτασε στους 20 βαθμούς.

Ακολουθεί με 17 βαθμούς ο Άρης Λεμεσού, που σήμερα αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην έδρα του με αντίπαλο τη Λευκοθέα Λατσιών.

Στον αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ, Lakatamia FC - Ladies FC αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Ο σημερινός ήταν ο πρώτος φετινός βαθμός για την Καρμιώτισσα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλό ΣΟΚ στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό που πάει στην Τσεχία να τα παίξει όλα για όλα - Δείτε τα ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλό ΣΟΚ στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό που πάει στην Τσεχία να τα παίξει όλα για όλα - Δείτε τα ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό! Παρότι προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμες γκολάρες του Τετέι, οι «πράσινοι» υπέστησαν μπλακ άουτ και με δυο γκολ σε 5' λεπτά είδαν τη Χράντετς να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

BEST OF THEMASPORTS