(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΤhemaSports) Η τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της ιστοσελίδα μας, ThemaSports από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (Πέμπτη, 14/8) επαναληπτικού κόντρα στην Αράζ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο μόλις 18 ετών άσος του ΑΠΟΕΛ Παναγιώτης Καττιρτζής, ήταν από τα πιο θετικά ίσως και το πιο θετικό στοιχείο για τον ΑΠΟΕΛ μετά και το τέλος του ντέρμπι αιωνίων.
Ο πιτσιρικάς μπήκε αλλαγή παίζοντας όλο το δεύτερο ημίχρονο και δεν ήταν λίγες οι φορές που αναστάτωσε την άμυνα της Ομόνοιας, αποδεικνύοντας ότι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Ποδοσφαιρικό θράσος, τσαμπουκάς και με ένα τρόπο παιχνιδιού γεμάτο αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες που έχει , στοιχεία που έστειλαν το μήνυμα ότι αξίζει και πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.