Το σίριαλ της παραμονής ή μη του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ μετά το καλοκαίρι αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για τους φίλους των ρεντς, με την "Mirror" να αποκαλύπτει πως ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο ηγέτης της Λίβερπουλ στην εκκίνησης της φετινής σεζόν που την βρίσκει να προελαύνει σε Αγγλία και Ευρώπη αλλά και ο κορυφαίος παίκτης της εδώ και μία επταετία, με τους φίλους της ομάδας να αγωνιούν εδώ και μήνες για το μέλλον του και τα τελευταία μηνύματα που λαμβάνουν να είναι άκρως ενθαρρυντικά.
Και αυτό γιατί μετά από μήνες επαφών και διαπραγματεύσεων μεταξύ της πλευράς του Αιγύπτιου σταρ και της διοίκησης του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή, με την "Mirror" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο 32χρος είναι έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Λίβερπουλ βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
"Ο Μο Σαλάχ είναι μία ανάσα από να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ για να βάλει τέλος σε κάθε αμφιβολία για το μέλλον του στο Άνφιλντ
Μια συμβιβαστική συμφωνία μεταξύ των ιδιοκτητών του συλλόγου Fenway Sports Group και του 32χρονου Αιγύπτιου βασιλιά επιτεύχθηκε μετά από μήνες διαπραγματεύσεων.
Ο εδώ και πολλά χρόνια ατζέντης του Σαλάχ, Ράμμι Αμπάς, είχε διαμηνύσει στους διοικούντες τον σύλλογο ότι έψαχναν για τριετές συμβόλαιο, ενώ αρχικά ο σύλλογος ήταν έτοιμος να προσφέρει παράταση ενός έτους μόλις έληγε η τρέχουσα συμφωνία το ερχόμενο καλοκαίρι", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι μήνες της φετινής σεζόν βρίσκουν την Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ να μετράει 18 νίκες στα πρώτα 21 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και να είναι πρωτοπόρος στην Premier League και στην League Phase του Champions League, με τον Σαλάχ να μετράει 13 γκολ και 8 ασίστ σε 14 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και 15 γκολ σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS