Γύρισε από την κόλαση και γλίτωσε τα χειρότερα η Γιουβέντους

Γύρισε από την κόλαση και γλίτωσε τα χειρότερα η Γιουβέντους

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Μπολόνια, η ψυχωμένη Γιουβέντους γλίτωσε την εντός έδρας ήττα με αντεπίθεση στο φινάλε (2-2) και ο Τιάγκο Μότα πλήγωσε την πρώην ομάδα του.

Επέστρεψε από την κόλαση και γλίτωσε το κάζο η Γιουβέντους. Η σκληροτράχηλη Μπολόνια της έβαλε δύσκολα αφού προηγήθηκε μέσα στο «Allianz Stadium» με 2-0, αλλά οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να βρουν τις απαντήσεις και να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Πλήγωσε την πρώην ομάδα του ο Τιάγκο Μότα, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε από τον πάγκο της Γηραιάς Κυρίας. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έγραψαν την 3η σερί τους ισοπαλία και η κορυφή απομακρύνεται, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντικό βαθμό και να πλησιάζουν προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

 


Παρασκευή, 6/12

Ίντερ-Πάρμα 3-1
(40’ Ντιμάρκο, 53’ Μπαρέλα, 66’ Τουράμ – 81’ Νταρμιάν αυτ.)

Αταλάντα-Μίλαν 2-1
(12' Ντε Κετελάρε, 87' Λούκμαν - 22' Μοράτα)

Σάββατο, 7/12

Τζένοα-Τορίνο 0-0
Γιουβέντους-Μπολόνια 2-2
(63’ Κουπμάινερς, 90+2’ Εμπαγκουλά - 30’ Εντουαγέ, 53’ Πομπέγκα)

Ρόμα-Λέτσε (21:45)

Κυριακή, 8/12

Φιορεντίνα-Κάλιαρι (13:30)
Βερόνα-Έμπολι (16:00)
Βενέτσια-Κόμο (19:00)
Νάπολι-Λάτσιο (21:45)

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:
Παρασκευή 13/12
Έμπολι-Τορίνο 21:45

Σάββατο 14/12
Κάλιαρι-Αταλάντα 16:00
Ουντινέζε-Νάπολι 19:00
Γιουβέντους-Βενέτσια 21:45

Κυριακή 15/12
Λέτσε-Μόντσα 13:30
Μπολόνια-Φιορεντίνα 16:00
Πάρμα-Βερόνα 16:00
Κόμο-Ρόμα 19:00
Μίλαν-Τζένοα 21:45

Δευτέρα 16/12
Λάτσιο-Ίντερ 21:45

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Στην πόρτα της εξόδου ο Ηλίας Χαραλάμπους - ένα βήμα πριν από την απόλυση» – ΧΑΜΟΣ στα Ρουμανικά ΜΜΕ για τον Κύπριο τεχνικό

«Στην πόρτα της εξόδου ο Ηλίας Χαραλάμπους - ένα βήμα πριν από την απόλυση» – ΧΑΜΟΣ στα Ρουμανικά ΜΜΕ για τον Κύπριο τεχνικό

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον των Ηλία Χαραλάμπους, αλλά και Οκτάβιαν Ποπέσκου στον Λεβαδειακό, καθώς οι Ρουμάνοι προβλέπουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, ενώ βάζουν στο παιχνίδι και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό των Βοιωτών ως δανεικός από την Στεάουα Βουκουρεστίου.