ΚΑΝΑΝΤΙ: «Είναι πολύ σκληρό που χάσαμε ξανά με αυτό τον τρόπο, αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες»

ΚΑΝΑΝΤΙ: «Είναι πολύ σκληρό που χάσαμε ξανά με αυτό τον τρόπο, αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Νταμίρ Κάναντι μετά το ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σκληρό για εμάς που χάσαμε ξανά με αυτό τον τρόπο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε με τον Άρη, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε.

Αξίζαμε περισσότερα, είχαμε ευκαιρίες στο τέλος με τον Μπάρι, τον Ανδρέου και τον Μιχάλη. Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια, αλλά για μια ακόμη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, γιατί το αξίζουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νάιλαντ «χαντάκωσε» τη Νορβηγία - Τριάρα με μηνύματα από τους Ιρλανδούς

Ο Νάιλαντ «χαντάκωσε» τη Νορβηγία - Τριάρα με μηνύματα από τους Ιρλανδούς

Η Νορβηγία έχασε τ' άχαστα απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά οι Ίβηρες με την ποιότητα του Φέλιξ και τις γκάφες του Νάιλαντ επιβλήθηκαν 2-1. Τριάρα... για τον συνάνθρωπο, οι Ιρλανδοί απέναντι στο Ισραήλ.

BEST OF THEMASPORTS