ΚΑΝΑΝΤΙ: «Είναι πολύ σκληρό που χάσαμε ξανά με αυτό τον τρόπο, αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες»

ΚΑΝΑΝΤΙ: «Είναι πολύ σκληρό που χάσαμε ξανά με αυτό τον τρόπο, αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Νταμίρ Κάναντι μετά το ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σκληρό για εμάς που χάσαμε ξανά με αυτό τον τρόπο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε με τον Άρη, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε.

Αξίζαμε περισσότερα, είχαμε ευκαιρίες στο τέλος με τον Μπάρι, τον Ανδρέου και τον Μιχάλη. Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια, αλλά για μια ακόμη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, γιατί το αξίζουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πέντε βιβλία μπάσκετ για την παραλία

Πέντε βιβλία μπάσκετ για την παραλία

Καλοκαιράκι, παραλία, μπάνιο. Ωραία εποχή να αφήσει κάποιος κλειστό και καταφρονεμένο το κινητό του και να βυθιστεί στην μαγεία της ανάγνωσης. Και αν δεν είσαστε διαβαστερός τύπος και το μόνο που σας αρέσει είναι η επικαιρότητα και οι ειδήσεις του Sportal σας έχουμε τη λύση.