Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για το μέλλον του Ατζίλι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτή τη φορά ο μάνατζερ του Ισραηλινού, Ρόνεν Κατσάβ σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ιανουάριο χωρίς αποζημίωση.
«Επιβεβαιώνω ότι ο Ατζίλι έχει αμοιβαία ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ιανουάριο χωρίς αποζημίωση από την Ομόνοια. Από εκεί και πέρα, από τώρα, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Ατζίλι έχει συνδεθεί με Μακάμπι Χάιφα και Μπεϊτάρ ενώ στην Ομόνοια μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες.
Συνέντευξη στο Match Programme του αποψινού (19:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη παραχώρησε ο τερματοφύλακας των «γαλαζοκιτρίνων», Γκάμπριελ Περέιρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 10:53
Η Ομόνοια θέλει να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες στην Αρένα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια
22/04 @ 09:20
Η Ομόνοια πάει στην Αρένα με στόχο το τρίποντο και μόνο
21/04 @ 18:32
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Oμόνοιας ενόψει του αυριανού (22/04) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
21/04 @ 12:18
Ανάρτηση από το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την κηδεία του Μιχαλάκη Κυριάκου που απεβίωσε το Μεγάλο Σάββατο σε ηλικία 86 ετών.
20/04 @ 13:05
Ανάρτηση από την Ομόνοια στα σοσιαλ μίντια από το γκολ ζωγραφιά της ομάδας Κ17 στην Σικελία
20/04 @ 11:05
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο θρύλος της Ομόνοιας Ανδρέας Κάντηλος
BEST OF THEMASPORTS