Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα, καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο τα όσα απαράδεκτα και ντροπιαστικά γεγονότα έλαβαν χώρα μετά την λήξη του ψεσινού αγώνα κυπέλλου στο στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Εθνικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «αυτή η συμπεριφορά, θέλουμε να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι δεν γίνεται αποδεκτή, ούτε ανεκτή σε καμία απολύτως περίπτωση».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο τα όσα απαράδεκτα και ντροπιαστικά γεγονότα έλαβαν χώρα μετά την λήξη του ψεσινού αγώνα της Ομάδας μας, όπου εξασφαλίσαμε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου.
Γεγονότα και συμπεριφορά, η οποία, πέραν του γεγονότος ότι προσβάλλουν την ιστορία της Ομάδας μας, κατευθύνθηκαν εναντίον ανθρώπων οι οποίοι παλεύουν για αυτή την ομάδα χρόνια, χωρίς να σκεφτούν οικονομικό ή άλλο κόστος.
Αυτή η συμπεριφορά, θέλουμε να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι δεν γίνεται αποδεκτή, ούτε ανεκτή σε καμία απολύτως περίπτωση.
Η τρομοκρατία και οι τραμπουκισμοί, ο εκφοβισμός και οι απειλές, εναντίον των παικτών, των οικογενειών τους, των παιδιών τους, μελών της ποδοσφαιρικής Ομάδας και του Διοικητικού Συμβουλίου είναι άνανδρες πράξεις, προερχόμενες, ευτυχώς, από μια πάρα πολύ μικρή ομάδα προσώπων, τα οποία θέλουν να λέγονται οπαδοί μας και η συμπεριφορά των οποίων μας προσβάλει όλους.
Είναι πραγματικά αδιανόητο ένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα, επιτυχές ή μη, να δίδει το δικαίωμα σε κάποιους να προβαίνουν σε εκφοβισμούς και απειλές, οι οποίες δεν μας αγγίζουν.
Πέραν του ότι καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φίλαθλους της Ομάδας μας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται φέτος για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και την επιτυχή εκπλήρωση των στόχων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την τροπή που επιθυμούν κάποιοι να λάβουν τα πράγματα για να αποσταθεροποιήσουν την οικογένεια του Απόλλωνα και δηλώνει ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα επιτύχει.
Διοικητικό Συμβούλιο
Απόλλων Λεμεσού».
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Διευθύντρια Ψηφιακής Πολιτικής και Έρευνας Καινοτομίας, Κυριακή Πάντζιαρου, η οποία μίλησε για τον νέο τρόπο έκδοσης της κάρτας φιλάθλου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, τονίζοντας πως επεξεργάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο έκδοσης, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/08 @ 10:32
Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, έβγαινε ότι ο Σέρβος Σίμιτς (πρώην παίχτης της Ομόνοιας), ήταν φαβορί για να αποτελέσει την επόμενη κίνηση εμβολιασμού του Απόλλωνα. Σημερινές πληροφορίες φέρουν τον 31χρονο, επίσης Σέρβο Λάζαρ Μάρκοβιτς, να βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη τελικής συμφωνίας, για να φορέσει τα κυανόλευκα.
19/08 @ 14:51
Απόλλωνας και Άρης κατέθεσαν από κοινού αίτημα ώστε και η ανατολική κερκίδα να διατεθεί στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας (23/8, 19:00).
19/08 @ 11:15
Το ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο, που φέρεται να ζητά η Σίβασπορ, φαντάζει ψηλό για τους διοικούντες τον Απόλλωνα.
19/08 @ 07:44
Διέρρευσαν ονόματα δυο παιχτών χτες βράδυ, που φέρονται να είναι υποψήφιοι για ένταξη στον Απόλλωνα. Φυσικά ένας εκ των δυο θα αποκτηθεί, όπου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης.
18/08 @ 20:21
Προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς κάνει ο Απόλλωνας.
18/08 @ 19:32
Ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς!
BEST OF THEMASPORTS