ΤΡΕΛΑ στη Λεμεσό: Ομονοιάτης έβαψε την γειτονιά ΠΡΑΣΙΝΗ... ξανά - Πάρτι με Σάσα Μπάστα, παίκτες, τρόπαιο και οπαδούς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απίστευτες σκηνές στο καθιερωμένο πάρτι τίτλου του Ομονοιάτη, Δημήτρη Ορθοδόξου στη Λεμεσο!




Την παραπάνω άποψη, την είχαν εκφράσει αρκετοί, πριν το χθεσινό ντέρμπι στο ΓΣΠ.
Ύστερα από το «διπλό» των πρασίνων της Λεμεσού, αυτή την... τροπή λαμβάνει (απο σήμερα) η όλη συζήτηση, σε σχέση με την «μάχη» του τίτλου.
Ίσως να μην το έχουν προσέξει πολλοί, ότι φέτος… βλέπουμε άλλον Σπιλέφσκι. Εννοούμε τον τρόπο που διαχειρίζεται τους αγώνες, όπως και το ότι είναι πιο ήρεμος στον πάγκο.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι μοιάζει με «αρνάκι», όμως δεν είναι φορτωμένος με όλα αυτά τα νεύρα που έβγαζε την περασμένη σεζόν.
Όπως αναλύσαμε και στο «follow up» της αναμέτρησης του ΓΣΠ, ο Λευκορώσος τεχνικός, τον έχει κάμει και πιο κυνικό τον Άρη, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις