Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!
Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!




Γενικά φέτος η ομάδα του Σπιλέφσκι, δείχνει να είναι πιο κυνική. Τούτο λίγο – πολύ συνέβη στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα από τον μεγάλο της αντίπαλο, βρίσκοντας δίχτυα με την γκολάρα του Γκομίς στο 41’.
Στην επανάληψη όταν μπήκαν πιο δυνατά οι γηπεδούχοι, τους έβαλαν πίεση, «απάντησαν» με τον Πίζι στο 51’. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λεμεσιανή ομάδα δεν έβγαλε τόσο θετικό χαρακτήρα.
Όταν μπήκε ο Σαβό στον αγωνιστικό, άρχισε να βγαίνει πιο ψηλά. Γλύτωσαν το γκολ, από την ευκαιρία του Αμπάγκνα στο 87’ και ένα λεπτό μετά «πάγωσε» το ΓΣΠ ο Νίκολιτς.
Αξιοσημείωτο ότι στην φάση του γκολ, είχαν συμμετοχή τρεις παίχτες που μπήκαν αλλαγή. Ο Σαβό έδωσε στον Σεμέδο, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Νίκολιτς, ο οποίος «εκτέλεσε» ιδανικά τον Μπέλετς.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά «απέδρασαν» από την Λευκωσία με το τρίποντο, μαθαίνοντας την ίδια στιγμή ότι η Ομόνοια έσπασε το αήττητο της Πάφου.
Πλέον βρίσκονται στο κατόπι της ομάδας του Καρσέδο (στο «πλην δυο»), δικαιώνοντας όσους λένε ότι έχουν τα εχέγγυα να αντέξουν μέχρι τέλους στην κούρσα για τον τίτλο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις