Η 11άδα της Πάφου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάφος:Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Μπρούνο, Ζάιρο, Ζάζα, Τάνκοβιτς, Λουκάσεν, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Κορέια, Πέπε.
Στον πάγκο οι Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Κίνα, Νατέλ, Τανλόνγκο, Σίλβα, Ναμ, Μπουκαμίρ, Άντερσον, Ποντέλο, Ηλία.
*1 αλλαγή σε σχέση με Φιορεντίνα: Ζάζα αντί Πηλέα.
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:06
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζάιρο, τονίζοντας πως το κενό που αφήνει στην ομάδα είναι μεγάλο, όμως θα είναι και μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο για ένα μεγάλο συμβόλαιο.
30/05 @ 12:58
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ομάδα του.
29/05 @ 14:20
Σημαντική επίσκεψη έγινε στην Πάφο από τοCenter for Social Innovation και του University of Indianapolis
29/05 @ 14:04
Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει ότι η Πάφος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Σαρλια
28/05 @ 23:11
Δείτε την ανάρτηση από τον French Montana
28/05 @ 17:45
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάφος βρίσκεται σε επαφές με τον Ουμάρ Σαντίκ.
BEST OF THEMASPORTS