Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, όμως πήρε σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας επί του Αστέρα Aktor. Έλαμψε και πάλι για τους γηπεδούχους ο Μπετανκόρ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μάχη για την 13η στροφή της Stoiximan Super League στις Σέρρες, με τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό να ψάχνει νίκη απέναντι στον Αστέρα Aktor για να πάρει βαθμολογική ανάσα ενόψει συνέχειας και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τους Αρκάδες να αναζητούν διπλό σε μια έδρα όπου πολλές ομάδες είχαν ήδη... λυγίσει.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Αστέρα, με τον Μακέντα να παίρνει την μπάλα και τον Γκουγκεσασβίλι να απομακρύνει σε κόρνερ. Κατόπιν ο Αστέρας είχε νέα επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, στο 3ο λεπτό, ο Καλτσάς δεν κατάφερε όμως να εκτελέσει σωστά μέσα από την περιοχή, καθώς γλίστρησε.
Ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε και προηγήθηκε νωρίς - νωρίς. Στο 13' ο Χατζηστραβός έκανε το σουτ, ο Τσιντώτας απέκρουσε ασταθώς και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Μπετανκόρ. Με τον κύριο Παπαπέτρου να υποδεικνύει την παράβαση και τον Μπετανκόρ να ευστοχεί από τα 11 βήματα.
Η ισοφάριση ήρθε είκοσι λεπτά αργότερα, από τον Μακέντα. Στο 33ο λεπτό ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Μακέντα να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Γκουγκεσασβίλι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πανσερραϊκού για το 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες. Με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει πιο αποφασισμένα στο β μέρος για να διεκδικήσει την νίκη.
Με το καλημέρα, στο 50ο λεπτό, ο Τσιντώτας με διπλή προσπάθεια μάζεψε την μπάλα, μετά από σουτ που έκανε ο Στάικος. Δύο λεπτά αργότερα πολύ καλό μακρινό σουτ του Ντέλετιτς, η μπάλα άουτ.
Ο ρυθμός είχε σκαμπανεβάσματα, όμως οι δύο ομάδες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες ως το φινάλε.
Ένα τέταρτο πριν το φινάλε, μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Ρεγκίς να κάνει το σουτ και τον Γκουγκεσασβίλι να απομακρύνει σε κόρνερ με εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 82ο λεπτό ο Φαρές έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους. Γκολ για τον Πανσερραϊκό λίγο πριν το φινάλε και "φωτιά" στο ματς.
Ο Τσιντώτας δεν βγήκε να μαζέψει την μπάλα, με τον Φαρές να πηδάει πιο ψηλά απ' όλους και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα με κεφαλιά για το 2-1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, με τον Αστέρα να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει, όμως να φεύγει εν τέλει με άδεια χέρια από την πόλη των Σερρών.
Πανσερραϊκός (Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Ζελέν, Στάικος, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Ντέλετιτς, Μπετανκόρ.
Αστέρας Aktor (Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ, Καλτσάς, Αλάγκμπε, Παλάσιος, Μακέντα.
Πηγή: sdna.gr
Μετά από καλή εμφάνιση που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, η Εθνική Κύπρου εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τη Βουλγαρία, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Hristo Botev»!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/06 @ 20:35
Το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα προσεχή φιλικά της Εθνικής, τον μεγάλο στόχο της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση και την ανανέωση του συμβολαίου του
06/06 @ 14:41
Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έφυγε χθες από τη ζωή, αλλά το αποτύπωμα που άφησε στην ΑΕΚ και το οπαδικό κίνημα είναι ανεξίτηλο.
06/06 @ 15:27
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Κροάτης αμυντικός χαφ, Νίκο Χάβελκα, ο οποίος ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν στην Ομόνοια Αρραδίπου βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Super League.
06/06 @ 15:50
Ναυάγησαν οι συζητήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τους νέους επενδυτές και η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
06/06 @ 12:54
Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε πίσω στην Ελλάδα τον Γιώργο Κυριακόπουλο έπειτα από μια 6ετία, με τον Έλληνα φουλ μπακ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών!
06/06 @ 10:51
Η Θύρα 13 αποχαιρέτησε τον εμβληματικό αρχηγό των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, Δημήτρη Χατζηχρήστο, μέσω σχετικού μηνύματος που κοινοποίησε.
BEST OF THEMASPORTS